SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Bartender/Servitris till Arlanda Airport

Vad gör rollen som Bartender/Servitris till Barer på Arlanda Airport spännande?
Vi söker Bartender/Servitris till våra barer på Arlanda. Hos oss får du möjligheten att arbeta i konceptbarer såsom Andersson Food & Akvavit med Loungekänsla och trivsam atmosfär eller The Famous Bar - En unik bar med spännande interiör.

Hos oss blir du en del av ett skönt gäng som värdesätter humor, glädje och arbete i ett högt tempo.

Just nu söker vi personal för extra vid behov såväl som säsongspersonal och personal för tillsvidareanställningar.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som bartender arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstklassig service och trevlig atmosfär. Du möter våra gäster och är inte rädd för att hugga i där det behövs och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:
Om du har ett brinnande intresse för mat och service kommer du att trivas i den är rollen. Du har passion för att jobba med service och människor samt en stor portion humor då du ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare och tror att du har minst 1 år arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller Yrkesskola/Bartenderutbildning

Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du utrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska och Engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Du ska vara över 20 år då vi serverar alkohol och du föredrar skiftarbete då vi jobbar tidig morgon, sen kväll och varannan helg.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Barerna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.30-22.30

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Vi söker duktiga Bartenders/Servitriser till våra Barer på Arlanda Airport som delar våra värderingar och vår passion för att leverera förstaklassig service och kvalitet. Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Tveka i så fall inte att söka rollen som Bartender/Servitris på Arlanda Airport redan idag. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Varaktighet/Arbetstid

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP