SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Restaurangchef till Max på Landvetter

Vad gör rollen som Restaurangchef till Max på Landvetter spännande?
Tjänsten som Restaurangchef på Max innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Charmen med att jobba på Landvetter är att ingen dag är den andra lik.

Som Restaurangchef ansvarar du för vår nya fräscha MAX-restaurang i avgångshallen på Landvetter med upp till 20 medarbetare och en årsomsättning på till ca 12 miljoner. Du leder och utvecklar ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare för att tillsammans skapa en välkomnande atmosfär som överträffar gästernas förväntningar.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på SSP oändliga.

Övergripande roll:
Som Restaurangchef till Max på Landvetter är du ansvarig för att driva försäljning i enlighet med budgeterade mål. Du är även ansvarig för den dagliga driften på restaurangen bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept.

Några exempel på ansvarsområden:
- Optimera den dagliga driften bl.a. avseende bemanning
- Ansvara för genomförande av egenkontrollprogram
- Rekrytera, coacha och kompetensutveckla ditt team
- Analysera försäljning och resultat och vidta lämpliga åtgärder.
- Säkerställa att konceptet efterlevs på avdelningen
-Alltid sträva efter högsta servicenivå.
Du rapporterar till Operations Manager och ingår i ledningen för driftområde SSP Landvetter, Till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.

Profil:
Med en utpräglad serviceprofil och ett gott affärssinne är du driftig och serviceinriktad. Du ser helheten i ett högt arbetstempo och är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.

Vi söker dig som gillar och är bra på att få människor att utvecklas och växa. För att lyckas i rollen agerar du föredöme och med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du på ett skickligt sätt ditt team till att leverera bästa tänkbara kvalitet och service. Vi ser att du har flera års erfarenhet från arbetsledande positioner med personalansvar inom restaurangverksamhet.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning/branschutbildning förmodligen med inriktning mot försäljning eller ekonomi och genom din erfarenhet kunskap om arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet av snabbmatsbranschen är meriterande.

Då rollen innebär många kontaktytor i en internationell miljö är det viktigt att du är social och öppen med goda kunskaper i svenska och engelska.

Eftersom vi ska ta oss till och från Landvetter på udda tider bor vi gärna i närheten av Landvetter. En stor fördel är att ha tillgång till bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att vi inte arbetar 8-17 utan har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

En anställning hos SSP innebär att du arbetar inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP