SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Unit Manager till Caféer på Arlanda

Vad gör rollen som Unit Manager till Caféer på Arlanda spännande?
På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Tjänsten som Unit Manager på Arlanda innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en föränderlig miljö. Genom assisterande Unit Managers leder du ett eller flera Caféer på Arlanda Airport. I samråd med Operation Manager och Country Commercial Manager arbetar du med fastställda koncept.

Charmen med att arbeta på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik.

Övergripande roll:
Som Unit Manager på Arlanda Airport har du resultatansvar för en eller flera caféer och du driver försäljning för att uppnå budgeterade mål. Du är även ansvarig för den dagliga driften på caféerna, bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept. Du ska genom ditt team skapa en gästupplevelse som överträffar gästernas förväntningar.

Några exempel på ansvarsområden:
- Optimera den dagliga driften bl.a. avseende bemanning
- Rekrytera, coacha och kompetensutveckla ditt team
- Analysera försäljning och resultat och vidta lämpliga åtgärder.
- Administration, främst vid månadsbokslut.

Profil:
För att lyckas i den här rollen har du väl utvecklade ledaregenskaper, du är van vid att bygga team och motiverar på ett skickligt sätt ditt team till att leverera bästa tänkbara kvalitet och service. Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbetsledande positioner med resultatansvar inom Café/ Restaurang/Hotel.

Om du är social och öppen kommer du att trivas i den här rollen som innebär många kontakytor.

Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Du arbetar i huvudsak kontorstider men arbete både på kvällar och helger kan förekomma.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP