SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Assisterande Unit Manager till Caféer på Arlanda

Vad gör rollen som Assisterande Unit Manager till Caféer på Arlanda spännande?
På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Charmen med att arbeta på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik.

Övergripande roll:
Som Assisterande Unit Manager bistår du Unit Manager i att leverera en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar och därigenom driva försäljning och säkerställa att avdelningens ekonomiska resultat följer uppsatta mål. Genom att leda och utveckla ett team av medarbetare arbetar du med den dagliga driften på restaurangen bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept.

Några exempel på arbetsuppgifter:
- Säkerställa att produkter och display och koncept följer fastställd kvalitetsstandard.
- Agera förebild, coacha, utbilda och kompetensutveckla teamet
-Alltid sträva efter högsta servicenivå.

Profil:
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster. Du har högra krav på kvalitet och stort intresse för service. För att lyckas i rollen agerar coach och föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa.

Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.
Vi tror att du har några års erfarenhet av arbetsledande positioner inom Café, Restaurang eller Hotell. Det är meriterande om du har arbetat med konceptstyrda enheter.

Då vi verkar i en internationell miljö vill vi att du talar flytande svenska samt utrycker dig väl på Engelska.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.
Du arbetar i huvudsak kontorstider men arbete både på kvällar och helger kan förekomma.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP