SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Baristor och Cafévärdinnor/värdar till Barino på Arlanda Airport.

Vad gör arbetet på Barino, Arlanda Airport spännande?
Barino Italian Bar och Café erbjuder äkta italienska matupplevelser såsom pizza, grillade focaccia, italienska tapas, piatto di salumi misti följt av klassiska desserter såsom panacotta och tiramisu.

Vi söker duktiga Baristor, Cafévärdinnor/värdar till Barino som delar våra värderingar och vår passion för att leverera förstklassig service och kvalitet. Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och stort engagemang.

Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Vill du vara en del av ett vinnande koncept? Tveka i så fall inte att söka rollen som Barista eller Cafévärdinna/värd på Barino, Arlanda Airport redan idag.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
På Barino arbetar du vid espressomaskinen samt med förekommande cafésysslor såsom disk, städning, leveransmottagning och allra helst med att bidra till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:
Du bör vara över 20 år då vi serverar alkohol.

Vi tror att du har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Du har en stor passion för att jobba med service och människor. Med din positiva inställning bidrar du till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Då vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana meriterande.

Du strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor och du föredrar skiftarbete då vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg. Då vi verkar i en internationell miljö talar du flytande Svenska samt kan utrycka dig väl på Engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av kassarbete och/eller någon form av baristautbildning

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Barino håller öppet från tidig morgon till kvällar, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Nu söker vi medarbetare för både heltid och extraarbete. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP