GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3500 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. På kansliet är vi idag tre medarbetare som sitter i nyrenoverade lokaler på Fyrishov. 

Administratör med ekonomikunskaper

GF Uppsalaflickorna behöver utöka sitt team med en ekonomiadministratör! Idag är vi tre engagerade personer på kansliet som har ett tätt samarbete. Söker du en heltidstjänst med tillsvidareanställning och trivs i en administrativ roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
Tjänsten som ekonomiadministratör hos oss innebär många varierande arbetsuppgifter. I rollen kommer du ha mycket kontakt med våra gruppledare och självklart även med våra medlemmar. Du hanterar inkommande mail och telefonsamtal. All medlemsadministration hanterar du i ett system anpassat för idrottsföreningar. Cirka 1-2 dagar i veckan tar ekonomin din tid i anspråk där bland annat bokföring, fakturering, löneutbetalning, redovisning av skatt och socialavgifter ingår.

Du kommer även vara involverad i och driva olika projekt. Ett projekt kan exempelvis vara att planera en tävling, uppvisning eller kampanj med syfte att få fler medlemmar.

Om dig
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet varav minst 3 år i en roll som innefattar administration och ekonomi. Har du erfarenhet från ideell verksamhet eller föreningsliv ser vi det som starkt meriterande. Din talade och skrivna svenska är mycket god och du har goda datorkunskaper, du är en van användare av Officepaketet. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du håller en hög servicenivå - både mot våra medlemmar, ledare och mot dina kollegor. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med en roll där du får blanda ekonomiadministration med andra arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter i en positiv miljö där du får vara med och arbeta för en bra sak. Du blir en viktig kugge i GF Uppsalaflickornas maskineri och det finns stort utrymme att ta egna initiativ och komma med idéer i en förening med korta beslutsvägar. Tjänsten innebär möjlighet till flexibla arbetstider.

Övrig information
Placeringsort: Uppsala, Fyrishov.
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag är den 8 maj 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Krav
Flera års yrkeserfarenhet
Minst 3 års erfarenhet av administration/ekonomi
Mycket god svenska i tal och skrift
Goda datorkunskaper, inklusive Officepaketet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från ideell verksamhet/föreningsliv

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
GF Uppsalaflickorna

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.gfuppsalaflickorna.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.