Uppsala Redovisning är den lilla byrån med den stora byråns kunskap och erfarenhet! Sedan 2011 erbjuder vi kvalificerade redovisningstjänster och tjänster inom ekonomisk administration. Vi erbjuder även konsultation i frågor som har betydelse för kundernas verksamhet. Vi är i dag tre redovisningskonsulter som tillsammans har lång och bred erfarenhet från redovisningsområdet i olika branscher. Vi är medlemmar i SRF, Sveriges ledande branschorganisation för redovisningskonsulter.

Ekonomiassistent

Vi söker nu en driven och engagerad Ekonomiassistent. Hos oss blir du en del av ett mindre och personligt företag med goda kundrelationer samt får en fri roll med mycket eget ansvar. Vi gillar att ha kul på jobbet och söker dig som vill ha roligt tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent arbetar du med våra kunders löpande redovisning och löner. Du kommer även att arbeta med moms och skattedeklarationer samt skicka redovisningar och rapporter till kunderna. Våra kunder består av mindre och mellanstora företag inom många olika typer av branscher. Rollen innebär många kontaktytor med kunder, myndigheter samt dina kollegor. Är du intresserad av marknadsföring i sociala medier får du gärna även ta hand om vår hemsida och Facebook.

Du kommer att ha dina kunder som du ansvarar för och har utifrån det möjlighet att själv lägga upp och planera ditt arbete. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling.

Vi sitter alla tillsammans vilket gör att du har hjälp och stöd nära till hands. Vi har en god sammanhållning och ser till att göra roliga sociala aktiviteter tillsammans.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du dessutom arbetat med löner ser vi det som meriterande. Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll gentemot kund samt i systemet Visma ses som ett plus.

Som person är du social, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och trivs att arbeta i en roll där ingen dag är den andra lik. Att arbeta med stor noggrannhet och hög servicekänsla är något som faller sig naturligt för dig.

Övrig information
Tjänsten är ett föräldravikariat heltid på 1 år med goda möjligheter till fast anställning. Placering är på Stångjärnsgatan 8, Uppsala.

Vi har en kontorshund vid namn Drutten som är på plats dagligen.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Vi bearbetar ansökningar löpande så se därför till att skicka in ditt CV så snart som möjligt, dock senast den 29 april.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav
Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda svenskakunskaper i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av olika bolags löpande redovisning (antingen i samma roll eller att du har arbetat i en liknande roll på olika företag)
Erfarenhet av att arbeta med lön
Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll mot kund
Erfarenhet av att arbeta i Visma
Intresse för marknadsföring i sociala medier

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Föräldravikariat 1 år, med goda möjligheter till fast anställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Uppsala Redovisning

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information om företaget finner du på vår hemsida www.uppsalaredovisning.se eller Facebooksida www.facebook.com/uppsalaredovisning.

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- & annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.