Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.

Sök jobbet som tekniker hos mig om du inser att taggar och sydda ickekretsar är lika viktiga som "auktoritet", som samtidigt är ödmjuk nog att lära andra och lära dig själv.

Välkommen //TorbjörnStyr- och reglertekniker

Vätterhem har höga ambitioner om att ligga i framkant vad gäller teknikutveckling och har högt satta mål för ett framgångsrikt energiarbete. Därför stärker vi nu Teknikavdelningen med ytterligare en kollega för att nå målet. Du kommer ha en central roll och vara den viktiga länken mellan vår energicontroller och våra drifttekniker på respektive förvaltningsområde.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Teknikavdelningen kommer du till ett väl sammansvetsat team bestående av 4 erfarna experter inom bland annat ventilation, el, styr och regler, passersystem, brandlarm och skalskydd med Torbjörn Lundgren som chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten:

- Intrimning och optimering av styr- och reglersystemen för värme och ventilation
- Driva och projektleda mindre projekt gällande värme-, styr- och regler.
- Delta i nybyggnadsprojekt som stöd till byggprojektledare
- Felsökning och funktionskontroll av systemen
- Skapa arbetsordrar till förvaltning
- Driftsstöd och support mot förvaltningen

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen kräver vi att du har:

- slutfört antingen en tvåårig yrkesutbildning med inriktning el/tele eller en treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning
- 5 års yrkeslivserfarenhet med inriktning mot automation.
- B-körkort. För att kunna ta dig runt på våra olika områden.

Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.

Det är starkt meriterande om du också har kompetens/erfarenhet av service/driftsättning av ventilationssystem och värmesystem.

Din person

Det här är en roll för dig som har en passion för tekniken, som motiveras av att hitta lösningar och att ha kontroll över de tekniska systemen.

Du känner starkt engagemang för ditt arbete, har ett gott förtroende för dina yrkeskunskaper och är öppen för nya idéer och tillvägagångssätt.

Du är en person som har förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater då tycker jag att du ska söka tjänsten som Styr- och reglertekniker hos oss på Vätterhem.

Vårt erbjudande till dig

- Ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag.

- En arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel

- Internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta teknikchef,
Torbjörn Lundgren, tel 036-199408

Kollektivavtal finns med Vision.
Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson tel. 036-199417 / 0705-749817

Vi hanterar urvalsprocessen löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Dock senast 27 april 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem