Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

   Mötet med människan är lika viktig som verktyget i din väska!

Som bovärd hos Vätterhem har du ett roligt och omväxlande arbete med fokus på nöjda kunder. Det är du som är företagets ansikte utåt. Möjligheterna som bovärd är många. Hos Vätterhem får du vara med att påverka framtidens stadsdelar och vårt arbete där! //Therese

Bovärdspool

Nu expanderar vi ytterligare för att ge våra kunder bästa möjliga service. Därför rekryterar vi två medarbetare som vill ingå i vår nya enhet bovärdspoolen. Vi söker dig som vill ha en varierande vardag där du har möjlighet att jobba på olika delar av Vätterhems fastighetsbestånd Råslätt, City, Österängen och Öxnehaga. Poolen är en viktig resurs där du jobbar kortare eller längre perioder på respektive förvaltningsområde beroende på var behovet finns vid tex sjukskrivningar eller annan ledighet. Eva Blomqvist förvaltare på Råslätt kommer att arbetsleda poolen och därför blir Råslätt den naturliga samlingpunkten. Där du träffar dina kollegor i poolen och där ni har gruppens möten m.m.

Som Bovärd hos Vätterhem ansvarar du för följande inom bovärdsområdet:

- inre och yttre skötsel och städning
- trädgårdsarbete
- handläggning av felanmälan
- enklare reparationsarbeten
- hyresgästkontakter

Kvalifikationer

Körkort för personbil är ett krav.

Du som söker ska ha treårig gymnasieutbildning tillsammans med minst tre års yrkeserfarenhet. Gärna från ett serviceinriktat yrke med dagliga kundkontakter.

Du måste också ha en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.

Vi förutsätter att du har goda datakunskaper eftersom du kommer att jobba med dator och mobil som arbetsredskap.

Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, grönyteskötsel, hantverksyrken (t.ex. snickare, elektriker eller VVS-montör), lokalvård eller kundservice ser vi som meriterande. Erfarenhet från fastighetsbranschen är ett plus men inget krav.

Din person

Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta service.

Är du dessutom lyhörd för andra och bra på att samverka för att nå gemensamma mål då tycker jag att du ska söka tjänsten som Bovärd hos oss på Vätterhem.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig 

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
 

Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning i syfte att vara en attraktiv arbetsgivare som satsar på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats

Övrig information och ansökan
Tjänsterna avser tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Österängen, Dan Johansson tel. 036-199459

Kollektivavtal finns med Fastighets.
Fackliga frågor besvaras av Lena Bülow tel 0733-90 94 46 .

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2018. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande