Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

  

 Snart blir jag pensionär, vill du efterträda mig?

 Jag har jobbat på Vätterhem i snart 20 år och ännu längre med förvaltning. Att jobba   som förvaltningssamordnare är omväxlande och roligt och jag har dagligen kontakt   med många av våra trevliga hyresgäster, entreprenörer och kollegor. 
 //Eira

Förvaltningssamordnare Öxnehaga

Snart går Eira i pension och vi söker såklart en ny förvaltningssamordnare som vill bli hennes ersättare och under en period ta del av all den kunskap och erfarenhet hon har. På förvaltningen i Öxnehaga arbetar idag totalt 28 medarbetare med Anette Fridsäll som förvaltningschef. Att arbeta som förvaltningssamordnare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar de flesta - boendet.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltningssamordnare kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära:

- Delaktighet i in- och utflyttningsprocessen
- Uthyrning av parkeringsplatser och mindre lokaler
- Nyckelhantering
- Inköp och fakturering
- Kund- och entreprenörskontakter
- Felanmälan
- Administrativt stöd till övriga funktioner

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten ska du ha lägst gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Du har tidigare arbetat med och förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. För oss innebär kundbemötande att du har jobbat i en roll där du är van vid att hantera kunder i alla situationer på bästa sätt. Du har en viktig roll att samordna det dagliga arbetet både med vår egen personal och med anlitade entreprenörer.

Du måste ha en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift för att kunna förmedla information internt och externt. Då tjänsten innebär daglig kontakt med såväl kolleger, hyresgäster och andra intressenter.
Behärskar du andra språk ser vi det som meriterande.

Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van att jobba i olika datasystem.

Har du tidigare arbetat som förvaltningssamordnare eller liknande är det ett stort plus men inget krav.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god social kompetens och arbetslivserfarenhet där kundbemötande är den röda tråden. För oss innebär kundbemötande att du har vana av att möta människor på ett professionellt sätt oavsett situation.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "Nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet.

Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relationen till kunder och arbetskamrater då ska du söka tjänsten som Förvaltningssamordnare hos oss på Vätterhem.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Provanställning tillämpas
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta: 
Anette Fridsäll, Förvaltningschef tel 036-199477, anette.fridsall@vattehem.se.

Kollektivavtal finns med Vision
Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, tel 036-199417/0705-749817. 

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2018.

Varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!
För mer information se www.vatterhem.se  

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande