Engströms Bil är en privatägd företagsgrupp och drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms Bil strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal, samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.

Skadetekniker Linköping

Engströms Bil befinner sig i en stark tillväxtfas vilket vi tycker är väldigt roligt! Det gör att vi nu behöver utöka vår organisation ytterligare med fler kunniga och ambitiösa kollegor. I Linköping är vi ett glatt och trivsamt team som har kul på jobbet, tillsammans strävar vi alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Vi är en auktoriserad skadeverkstad och vi verkar i moderna verkstadslokaler i Tornby där vi arbetar med den senaste tekniken inom branschen.

Vår personal är vår största resurs varför vi medvetet satsar stort på utbildning och utveckling inom våra områden. Det skapar stolthet i allt vi gör. Engströms Bil som arbetsplats präglas av mycket öppenhet och värme som bottnar i vår gemensamma värdegrund - Positiv, Prestigelös, Rätt från mig och Hålla vad vi lovar.


Arbetsuppgifter
Som skadetekniker på Engströms Bil har du ett varierande arbete där du ställs inför olika grader av problemlösning. Vi hanterar allt från mindre parkeringsskador till större rikt- och bänkjobb. Majoriteten av våra arbeten utförs på nyare bilar. I en verkstad är effektivitet a och o och där blir ditt arbete som skadetekniker värdefullt då vi tillsammans ska jobba för att nå en så hög grad som möjligt vad gäller effektivitet och kundnöjdhet. Vi välkomnar och uppskattar dina åsikter och förslag.

Din person
Bortsett från att du har vår värdegrund i ryggmärgen så ser vi att du är en person som värdesätter att leverera ett arbete där kvalité står i fokus. Du har en mycket god känsla för att göra det lilla extra för att underlätta i vår produktionsprocess och för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du även vara strukturerad och noggrann samtidigt som du har förmågan att se till helheten och samarbetet i teamet. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Kvalifikationer
För att bli en duktig skadetekniker bör du ha gått fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseriteknik alternativt vara självlärd men med ett antal års yrkeserfarenhet av skadereparationer. B-körkort är ett krav.

Övrig information
Tjänsten är på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa eller maila vår Verkstadschef Kjell Palmgren på 013-23 30 13 alternativt kjell.palmgren@engstromsbil.se.

Känns detta som rätt uppdrag för dig? Sista ansökan är 22 april 2018 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

Kom och jobba med oss!

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.engstromsbil.seVälkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!