SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock Restaurang Luleå

Vi utökar vårt team med en till Kock på 100%.
På Restaurang Luleå arbetar du med ett glatt och engagerat team som tillagar allt från husmanskost, a la carte med influenser från hela världen och stora bankettmiddagar. Som Kock gör du det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter.
Profil:
Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du ser lösningar istället för problem. Ordning & Reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor. Naturligtvis har du passion för kvalitet och brinner för att laga mat.
Du har relevant erfarenhet och kunskap av de sysslor som bedrivs i ett restaurangkök. Du har god kunskap inom livsmedelshygien. Det är meriteterande om du är gymnasial kock/ har restaurangutbildning. Du har goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.
Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 15 april 2018. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Kontaktperson: Hans-Erik Karlsson

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Hans-Erik Karlsson
Epost: hans-erik.karlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP