Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

  

 Hej,

 V
i söker en förvaltarkollega till Team Öxnehaga. Vill du ha ett stimulerande     och varierande arbete med fokus på människor (kunder och medarbetare)?   Trevliga kollegor? Då ska du söka jobbet hos oss!

  //Maths och Marie

Förvaltare till team Öxnehaga

Vi förstärker förvaltningen på Öxnehaga med ytterligare en medarbetare som kan komplettera våra duktiga förvaltare Maths och Marie. På Förvaltningen i Öxnehaga arbetar totalt 28 medarbetare med Anette som förvaltningschef.

Som Fastighetsförvaltare på Vätterhem har du ett roligt och omväxlande arbete med stort fokus på motiverade medarbetare och nöjda kunder. Du har en mycket central roll i förvaltningen och kommer ansvara för ett antal fastigheter samt ha personalansvaret för 6-10 medarbetare.

Arbetet innebär också att du ansvarar för:
- planering av fastigheternas långsiktiga utveckling, underhåll, besiktningar, reparationer och skötsel.
- att verka för nöjda hyresgäster, skapa goda relationer, ge bra information och jobba serviceinriktat
- att kontinuerligt arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av dina fastigheter samt med energi, teknik och miljö
- egenkontroll och ekonomi inom ramen för ditt förvaltningsansvar.

Kvalifikationer
Ledarskapet är en grundläggande del av arbetet, därför ska du ha några års erfarenhet av både arbetsledning och personalansvar för att lyckas i rollen som förvaltare.

Du ska ha Högskoleutbildning eller YH-utbildning med inriktning mot teknik, fastighetsekonomi eller fastighetsjuridik ALTERNATIVT motsvarande yrkeslivserfarenhet från fastighetsförvaltning, ekonomi, hyresavtal och kundkontakter.

B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl medarbetare som kolleger och hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande

Det är också meriterande om du har erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektledning samt LOU.

Din person

Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet.

Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relationen till medarbetare, kunder och arbetskamrater då ska du söka tjänsten som Förvaltare hos oss på Vätterhem.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Provanställning tillämpas

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete


Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Öxnehaga, Anette Fridsäll tel. 036-199477/anette.fridsall@vatterhem.se

Kollektivavtal finns med Vision.
Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson tel. 036-199417 / 0705-749817

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, 
dock senast 30 april 2018. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!
För mer information se www.vatterhem.se