SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Morgonpigg bartender till O'Learys, Arlanda Airport

Vad gör rollen som Bartender på O'Learys, Arlanda Airport spännande?

O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:

Som bartender arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstaklassig service, och trevlig atmosfär. Du möter våra gäster och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Profil:

Vi söker dig som är sportintresserad och som tycker om att leverera förstaklassig service.

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är serviceinriktad, positiv och alert med god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär att du ofta börjar tidigt på morgonen så är det en fördel om du är morgonpigg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som bartender. Vi arbetar i en internationell miljö vilket ställer krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska, ytterligare språk är meriterande.

Övrig information:

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

O´Learys på Arlanda håller öppet från tidig morgon till sen kväll vardag som helgdag och du arbetar därför i skift. Det är en fördel om du bor nära Arlanda eller har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Till följd av lagstiftning krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Låter detta som din nästa utmaning?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP