Sedan starten för mindre än tre år sedan har vi hunnit bli ett 20-tal medarbetare, en resa som kommer att fortsätta i takt med våra kunders framgångar. I vårt team ingår kundansvariga och projektledare. Vårt digitala team står för implementeringen av den digitala magin som fyller webbplatser med nya besökare och får dem att börja klättra i listorna.

Mötesbokare

Onmedia har sedan starten för snart tre år ökat sin omsättning och stadigt vuxit till att bli ett företag med över 20 medarbetare och många nöjda kunder över hela Sverige! Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan och för att det ska vara möjligt behöver vi nu förstärka med mötesbokare.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare hos Onmedia arbetar du strukturerat i ett team med andra mötesbokare. Arbetet gör du via telefon och du genomför många samtal varje dag. Din målgrupp är marknadsansvariga på företag över hela landet. Du har bra stöd från organisationen när det gäller struktur och system men drivet behöver du ha själv. Arbetet innebär också en viss del administration.

Vem vi söker

Vi söker dig som tycker att försäljning verkar intressant och vill jobba på ett företag där man verkligen kan försäljning och där det finns möjlighet att lära sig och utvecklas vidare. I grunden har du en gymnasieutbildning, har du dessutom arbetslivserfarenhet från ett jobb med mycket telefonkontakt så är det en fördel. Du är också en dator-/systemkunnig person.

Som person behöver du kunna skapa förtroende och kunna arbeta självständigt. Vi tror också att du precis som vi tycker att det är roligt att tävla!

Hur det är att jobba hos oss

Onmedias styrka är personalvård. Vi har roligt tillsammans, fikar gemensamt och firar oss själva när det går bra! T ex reser vi gärna när vi har nått våra gemensamma mål. Förra året var vi i Barcelona och nu är siktet inställt på Miami. Vi tycker också att det är viktigt att alla medarbetare har en god kunskap inom vårt affärsområde och efter introduktionsutbildningen finns det kontinuerliga utbildningspass framåt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Kontoret hittar du i nya fina lokaler i Kristallen.

Annan viktig information

Vi har möjlighet att erbjuda allt från heltidstjänst till halvtidstjänst vilket gör att det är möjligt att kombinera arbetet med t ex studier.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ev frågor om tjänsten besvaras av Simon Thorängen, 0700-84 00 53.

Krav
Avslutad gymnasieutbildning
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Arbetslivserfarenhet från ett jobb med mycket telefonkontakt

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Onmedia

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.onmediagroup.se