"Med värme och stort engagemang"

Med värme och stort engagemang driver vi idag vår begravningsbyråverksamhet sedan 1997. Verksamheten bedrivs av Ann och Mårten Axelsson med kontor i Skärplinge samt också i Tierp sedan 2010. Den juridiska verksamheten startade år 2000 och bedrivs med samma värme och stora engagemang. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå och samtliga medarbetare har genomgått den omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.


Jurist inom familjerätt

Vi söker nu en engagerad och relationsskapande jurist inom familjerätt som kommer att få en betydelsefull roll i vår verksamhet och framtida utveckling!

Arbetsuppgifter
Som jurist hos Skärplinge & Skytts Begravningsbyåer arbetar du med boutredningar, det vill säga bouppteckningar, arvskifte samt dödsboförvaltning. Du kommer även att arbeta med familjejuridisk rådgivning såsom att upprätta testamente, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev samt bodelningar m.m.

Då detta är en ny roll hos oss har du stora möjligheter att utforma rutiner och processer kring ditt arbete.

Din person
Vi ser att du är ödmjuk och har en god social förmåga då du kommer ha kontakt med personer som befinner sig i en känslig situation. Du behöver självfallet ha goda juridiska kunskaper men att kunna förmedla och förklara på ett pedagogisk och lättförståeligt sätt är minst lika viktigt. Vidare är du strukturerad och arbetar med stor noggrannhet.

Din bakgrund
Du som söker har en juristexamen samt har arbetat minst två år med familjerättsliga frågor. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika typer av system. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Det finns även möjlighet att få arbeta deltid från 80 %.

Du är placerad i nyrenoverade lokaler i centrala Tierp, Bangårdsgatan 10. Kontoret ligger endast ett stenkast bort från stationen där det finns goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg.

Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112.

Inkomna ansökningar hanteras löpande, sista ansökningsdag är dock 22 april 2018.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


Krav
Juristexamen
Minst två års erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga frågor
Goda datorkunskaper
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
B-körkort

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Skärplinge & Skytts Begravningsbyråer

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.skarplingebegravning.se.

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.