Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

  

Vi förstärker affärslokal- och centrumutvecklingen!

"Näringslivet i Jönköping går starkt, konjunkturen är gynnsam

och vi har massor av spännande projekt och etableringar i våra
centrum och lokaler. Jag behöver en lagkamrat för att kunna
utveckla ännu mer befintliga och nya verksamheter
i våra stadsdelar” // Christer

Lokalutvecklare

Vi växer och förstärker avdelningen med ytterligare en lokalutvecklare, som tillsammans med Christer ska ansvara för uthyrning och utveckling av Vätterhems stadsdelscentrum och affärslokaler. Stort fokus i arbetet ligger på att matcha uthyrningsarbetet mot stadsdelarnas behov och önskemål om specifika verksamhetsinriktningar. På Marknads- och Uthyrningsavdelningen är vi idag nio medarbetare - uthyrare, receptionister, marknadsförare och snart en kommunikatör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Vård och utveckling av befintliga kundrelationer
- Projektansvar för lokalanpassningar
- Hyressättning & kontraktsskrivning
- Avtalsfrågor från kund och internt
- Nykundsbearbetning

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är det ett krav att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med affärslokaler och centrumutveckling. Samt några års förhandlingserfarenhet. Har du dessutom kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden.

Vi söker dig som har en hög administrativ förmåga, ett strukturerat och kundorienterat arbetssätt samt trivs med att ha många externa och interna kontakter. Du är en person som drivs av att skapa långsiktiga affärer och har förmågan att se vilken verksamhet som bidrar till stadsdelens attraktivitet

Man kan ha olika bakgrund men vi tror att en högskoleutbildning med relevant inriktning alternativt förvaltarutbildning skulle kunna vara bra tillsammans men din arbetslivserfarenhet av affärslokaler och centrumutveckling.

Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Provanställning tillämpas
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete


Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Christer Eidefjäll, Lokalutvecklare, 0708-199 453 eller Raymond Paska, Marknads- och uthyrningschef, 036-199 407.

Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, 036-199 417

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt,
dock senast 18 april 2018.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.