SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Sommarvikarier och extrapersonal till Starbucks, Stockholm Central


Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion.
Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa 'a third place', en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj.
Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe.

Vi söker Baristor till sommarvikariat och för extrajobb till Starbucks på Stockholm Central. Tillsammans levererar vi service i världsklass, vi strävar efter att ständigt överträffa kundens förväntningar.

En Baristas ansvarsområden består bland annat av:

-Knyta kontakt med gäster och ge service av världsklass
-Vara med i den dagliga driften av butiken; göra drycker enligt recept, stå i kassa, mer-försälja, städa
-Inspirera dina gäster och medarbetare
-Utbilda och informera gäster om kaffe; olika sorter, olika brygg-metoder etc.
-Vara med och bidra till vår unika 'Starbucks Experience'
-Följa riktlinjer för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken

Profil

Om du tycker om att jobba effektivt i ett högt tempo så kommer du att trivas i den här rollen. Vi tror vidare att du är utåtriktad och älskar att vara bland människor. Rollen kräver att du är en skicklig kommunikatör. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom service eller som Barista

Du ska kunna arbeta oregelbundna tider samt kunna svenska flytande och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling.

Är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.


Krav
Flytande svenska och mycket god engelska

Meriterande
Baristaerfarenhet
Kassavana

Varaktighet/Arbetstid
3 - 6 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP