SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Baristor till Food Market Arlanda Airport

Vad gör rollen som Barista på Food Market, Arlanda Airport spännande?

Food Market är både självservering och restaurang, med mysiga sittplatser och takeaway-service, varierat utbud och trevlig atmosfär. Menyn är anpassad för alla åldrar och dygnet alla timmar med frukost, varmrätt och fika.

Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar alltid efter att utvecklas och vi värdesätter nya idéer. Att ge snabb service till våra gäster är A-O för oss.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:

Som Barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor såsom disk, städning, leveransmottagning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:

Du bör vara över 20 år då vi serverar alkohol

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Du har en stor passion för att jobba med service och människor samt en stor portion humor då du ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Då vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana meriterande.

Egenskaper vi värderar högt är att du:

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Talar flytande svenska samt kan utrycka dig väl på Engelska
. Tidigare erfarenhet från kassarbete
. Har någon form av baristautbildning

Övrig information:

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 morgon, kvällar senast till 23.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?

Nu söker vi efter duktiga Baristor till Food Market som delar våra värderingar och vår passion för att leverera förstaklassig service och kvalitet. Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Tveka i så fall inte att söka rollen som Barista till Food Market, Arlanda Airport redan idag. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP