SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Arbetsledare till O'Learys på Stockholm Central

Vad gör rollen som Arbetsledare till O'Learys på Stockholm Central spännande?
O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke.

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter oändliga.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som arbetsledare leder och fördelar du arbetet samt säkerställer efterlevnad av bl.a. koncept, kvalitets och hygienstandards. Du agerar förebild och coachar, utbildar samt kompetensutvecklar teamet. Genom ditt ledarskap skapar du ett motiverat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstaklassig service, och trevlig atmosfär.

Profil:
Om du har hög energinivå och är duktig på att inspirera och motivera ditt team till att leverera förstaklassig service så kommer du att trivas i den här rollen. Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och därtill positiv, alert och lösningsorienterad.

Du är sportintresserad och tycker om att vara med ute i driften och möta våra Fans. Rollen ställer höga krav på utmärkt kommunikations och samarbetsförmåga.

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har arbetat i en arbetsledande befattning i minst 1 år, gärna på en konceptstyrd restaurang eller inom hotell, butik eller Café.

Du arbetar i skift och arbete på kvällar och helger förekommer.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP