SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Assisterande Restaurangchef till Burger King på Stockholm Central

Vad gör rollen som Assisterande Restaurangchef till Burger King på Stockholm Central spännande?
Tjänsten som Assisterande Restaurangchef på Burger King innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö på två Burger King Restauranger på Stockholm Central. Du bistår Restaurangchefen med att leverera en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på SSP oändliga.

Övergripande roll:
Som Assisterande Restaurangchef bistår du restaurangchefen i att driva försäljning och säkerställa att restaurangernas ekonomiska resultat följer uppsatta mål. Genom att leda och utveckla ett team av medarbetare arbetar du med den dagliga driften på restaurangen bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept.

Några exempel på arbetsuppgifter:
- Säkerställa att produkter och display följer fastställda kvalitetsstandard.
- Genomförande av egenkontrollprogram och vidta nödvändiga åtgärder
- Agera förebild, coacha, utbilda och kompetensutveckla teamet
- Säkerställa att konceptet efterlevs på avdelningen
-Alltid sträva efter högsta servicenivå.

Profil:
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster. Du har högra krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha ditt team. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad samt van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.
Du gillar och är bra på att få människor att utvecklas och växa. För att lyckas i rollen agerar du föredöme och med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du på ett skickligt sätt ditt team till att leverera bästa tänkbara kvalitet och service.
Det är meriterande om du har arbetat i en konceptstyrd miljö tidigare och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning inom snabbmatsbranschen.
Du arbetar i skift och arbete på vardagar kvällar och helger förekommer.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP