SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärdinna/värd till Grand Café, Arlanda Airport

Vad gör rollen som Cafe Värdinna/värd på Grand Café Arlanda Airport spännande?
Charmen med att jobba på Arlanda är den Internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. Grand Café är en central mötesplats i ankomsthallen på Terminal 5 som skapats med inspiration från den kontinentala serveringen.

På SSP får du möjligheten att arbeta i team och lära dig nya saker. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
På Grand Café arbetar du tidvis i team och tidvis självständigt. Du sköter kassahantering men även påfyllning av varor såsom smörgåsar, tårtor drickor m.m.

Profil:
Om du delar vår passion för att leverera förstklassig service och kvalitet så kommer du att trivas i den här rollen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och därtill positiv. Du är duktig på att hålla många bollar i luften. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har kassavana och det är meriterande om du har arbetat som barista.

Då vi arbetar i en internationell miljö bör du ha god kunskaper i svenska språket samt uttrycka dig väl på Engelska.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift från 05.00-midnatt vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda eller har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Till följd av lagstiftning krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Låter detta som din nästa utmaning?
Vi är på jakt efter fler talanger som delar våra värderingar och vår passion för att leverera förstaklassig service och kvalitet. Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Tveka i så fall inte att söka rollen som Cafévärdinaa/värd på Grand Café, Arlanda Airport redan idag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP