Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 200 anställda och omsätter ca 1,2 miljarder. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Reservdelssäljare

Nu söker vi en Reservdelssäljare till vår Volkswagenanläggning i Norrköping! Är du en social, ansvarstagande och flexibel person som brinner för den goda kundupplevelsen är detta tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som reservdelssäljare arbetar du med försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via telefon och mail. Du ansvarar för att reservdelar förplockas till bokade jobb, hjälper tekniker att ta fram delar och lägger upp delar på offerter. Du kommer även att hantera lagret i form av att emot returgods, kontrollera leveransdatum och lagerstatus, inventering m.m. Tillsammans med din kollega ser du till butiken är i gott skick och att hyllorna är välfyllda.

Din profil
Vi ser att du har god kunskap om reservdelar till bilar. Har du dessutom erfarenhet från fordonsbranschen ser vi det som meriterande. Erfarenhet från en liknande tjänst ses som ett stort plus. God datorvana och B-körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen bör du ha god social kompetens och ett genuint intresse för service. Du har ett stort eget driv och trivs med att arbeta i team samt har förmågan att organisera det dagliga arbetet. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad.

Övrig information
Tjänsten är placerad i Norrköping, Importgatan 8.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 mars.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och eventuella frågor hänvisas till rekryteringskonsult Alicia Karlsson, 018-100112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
God kunskap om reservdelar till bilar
B-körkort
God datorvana
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet från en liknande roll
Erfarenhet från bilbranschen

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.