Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Butiksmedarbetare, Storlien

Butiksmedarbetare till Eurocash i Storlien

Vi på Eurocash brinner för service och söker nu dig som tillsammans med oss vill göra ditt yttersta för att den serviceanda vi byggt upp genom åren ska bli ännu bättre. Som butiksmedarbetare består dina arbetsuppgifter främst av kassatjänst, upplockning av varor på kolonial, färskvaror som chark, ost, mejeri, frukt och kött. samt att se till att det är rent och fräscht i butiken.

Egenskaper och erfarenhet
Du som söker har en positiv inställning, humor och ansvarskänsla. Du har alltid kundnöjdhet i fokus och har lätt för att skapa och vårda relationer med kunder. Vidare är du flexibel och van att ha många bollar i luften då jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt.

Har du erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav. Har du dessutom kassavana samt avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot handel/service är även det meriterande. Att du har körkort är en förutsättning.

Vi erbjuder
Ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi ser gärna att du bifogar en bild på dig själv tillsammans med din ansökan.

Påsken är en hektiskt tid då vi har mycket att göra, för rätt person och för dig som är intresserad finns möjlighet att jobba redan då.

Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!

Då vi har hög arbetsbelastning just nu har vi tyvärr begränsad möjlighet att svara på frågor från alla sökande. Vi kommer däremot att återkoppla till alla som söker oavsett om man går vidare i rekryteringsprocessen eller ej.

Krav
- B-körkort

Meriterande
- Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik
- Kassavana
- Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller service


Varaktighet/Arbetstid
Deltid
Tjänsterna omfattar 15-30 tim/vecka

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Läs mer på www.eurocash.se