Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.


Registrator/administratör

Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en registrator. Administrativa teamet är en del av Administrativa enheten där också fastighetsförsörjning, säkerhet, miljö och IT ingår. Enheten är en del av förvaltningens ledningskontor där totalt ca 70 personer arbetar i centrala funktioner. Din uppgift blir att stötta och ge administrativ service till förvaltningsdirektören.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Som registrator är du arkivansvarig för förvaltningen. Din uppgift är att säkerställa rättssäker registrering och hantering av handlingar i Region Uppsalas diarium. Det innebär att du fungerar som ett stöd till organisationen i frågor om smått och stort - från vilka handlingar som ska registreras till frågor om offentlighet och sekretess. Det är du som ser till att förvaltningens verksamhetsområden har arkivplaner, att handlingar gallras och levereras till Regionarkivet på rätt sätt. Idag passerar alla handlingar som ska diarieföras förbi registrator, det innebär att du också arbetar med den praktiska registreringen i diariet. En mindre del av ditt arbete kommer att handla om information/utbildning eller mindre projekt inom området registratur.

Ditt huvudfokus är att sköta registraturen men som en del i det administrativa teamet är det självklart att du och dina kollegor hjälper och stöttar varandra i era resp uppgifter, det kan innebära t ex posthantering, inköp, beställningar och bokningar. Du kommer också att ingå i något/några av Region Uppsalas administrativa nätverk. Vi förväntar oss att du ser möjligheter till förbättring och välkomnar förslag och initiativ för att effektivisera arbetsmetoder och rutiner.

Din bakgrund och kompetens

Vi vänder oss till dig som har haft en motsvarande roll i några år, du känner dig trygg i frågor kring diarieföring, arkivhållning och registratur. Du har minst 3-årig gymnasieutbildning. Du är en van och driven datoranvändare som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Noggrannhet och förmåga att arbeta strukturerat är grundförutsättningar för att bli framgångsrik i rollen. En positiv inställning, hög servicekänsla och fokus på att hitta långsiktigt funktionella lösningar kommer göra dig ännu mer lyckad i rollen. Eftersom information och utbildning kommer att ingå kommer en god pedagogisk förmåga att vara av vikt. Mycket god talad och skriven svenska är ett krav.

Eftergymnasial administrativ utbildning, gärna inom området registratur/arkiv är meriterande.

Vad du får hos oss

Som medarbetare inom hälso-och sjukvården medverkar du alltid till att utveckla den framtida vården och vi går nu en spännande framtid till mötes när e-hälsotjänster och utökad närvård är i fokus. Primärvård, hälsa och habilitering är en nygammal förvaltning genom den nyligen genomförda sammanslagningen av två förvaltningar. Det innebär att det finns goda strukturer och rutiner men också möjligheter till förändring och förbättring där du får en möjlighet att vara delaktig. Som medarbetare hos oss blir du en del av Region Uppsala - en stor organisation med stora möjligheter att dela kunskaper, bolla idéer, samarbeta, dela med sig av egna kunskaper och ta del av andras.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enl överenskommelse.
Förvaltningens ledningskontor flyttar under våren till nyrenoverade fina lokaler på Dragarbrunnsgatan 46, ett stenkast från Resecentrum.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 mars 2018

Krav
Minst 3 årig gymnasieutbildning
Tidigare erfarenhet som registrator
Mycket god svenska i tal och skrift
Mycket god datorvana

Meriterande
Eftergymnasial administrativ utbildning

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Primärvård, hälsa och habilitering

Vill du veta mer om Region Uppsala är du välkommen att besöka vår hemsida.