Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.


Chefssekreterare

Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en chefssekreterare. Administrativa teamet är en del av Administrativa enheten där också fastighetsförsörjning, säkerhet, miljö och IT ingår. Enheten är en del av förvaltningens ledningskontor där totalt ca 70 personer arbetar i centrala funktioner. Din uppgift blir att stötta och ge administrativ service till förvaltningsdirektören.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

En viktig del av din uppgift är att hantera och hålla förvaltningsdirektörens kalender uppdaterad samt säkerställa att e-post blir hanterad och besvarad. Du tar fram agendor, bjuder in till möten, bokar lokaler och förtäring och deltar ibland som protokollförare. Andra uppgifter är fakturahantering, vissa inköp/beställningar, arrangera och sköta administration kring konferenser - helt enkelt sköta alla administrativa frågor och problem som kan uppstå i förvaltningsdirektörens vardag.

Ditt huvudfokus är att stötta förvaltningsdirektören men som en del i det administrativa teamet är det självklart att du och dina kollegor hjälper och stöttar varandra i era resp uppgifter. Du kommer också att ingå i något/några av Region Uppsalas administrativa nätverk. Vi förväntar oss att du ser möjligheter till förbättring och välkomnar förslag och initiativ för att effektivisera arbetsmetoder och rutiner.

Din bakgrund och kompetens

Vi vänder oss till dig som är en erfaren chefssekreterare, du har haft motsvarande roll i flera år. Du har minst 3-årig gymnasieutbildning. Du är en van och driven datoranvändare som hanterar Word och Power Point väl, liksom du snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Noggrannhet, förmåga att arbeta strukturerat och att hålla många trådar samlade i din hand är grundförutsättningar för att bli framgångsrik i rollen. En positiv inställning, hög servicekänsla och fokus på att hitta bra och funktionella lösningar kommer göra dig ännu mer lyckad i rollen. Som förvaltningsdirektörens högra hand kommer du att få tillgång till mycket information, det är viktigt att du har hög integritet och förstår vikten av att behandla viss information med sekretess. Mycket god talad och skriven svenska är ett krav.

Eftergymnasial administrativ utbildning liksom kunskaper inom diarieföring är meriterande.

Vad du får hos oss

Som medarbetare inom hälso-och sjukvården medverkar du alltid till att utveckla den framtida vården och vi går nu en spännande framtid till mötes när e-hälsotjänster och utökad närvård är i fokus. Primärvård, hälsa och habilitering är en nygammal förvaltning genom den nyligen genomförda sammanslagningen av två förvaltningar. Det innebär att det finns goda strukturer och rutiner men också möjligheter till förändring och förbättring där du får en möjlighet att vara delaktig. Som medarbetare hos oss blir du en del av Region Uppsala - en stor organisation med stora möjligheter att dela kunskaper, bolla idéer, samarbeta, dela med sig av egna kunskaper och ta del av andras.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enl överenskommelse.
Förvaltningens ledningskontor flyttar under våren till nyrenoverade fina lokaler på Dragarbrunnsgatan 46, ett stenkast från Resecentrum.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 mars 2018

Krav
Minst 3 årig gymnasieutbildning
Tidigare erfarenhet som chefssekreterare
Mycket god svenska i tal och skrift
Mycket god datorvana

Meriterande
Eftergymnasial administrativ utbildning
Kunskap inom diarieföring

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Primärvård, hälsa och habilitering

Vill du veta mer om Region Uppsala är du välkommen att besöka vår hemsida.