Jobbet.se är det svenska rekryteringsföretaget med verksamhet i hela landet. Sedan 2003 har vi levererat modernt anpassade rekryteringstjänster till såväl företag som offentliga aktörer. Vårt huvudkontor är placerat i Uppsala.

Rekryteringskonsult

Vi söker en driven och engagerad Rekryteringskonsult till oss på Jobbet.se!
Hos oss är ständig utveckling en del av vardagen. Under 2018 fyller företaget 15 år och det kommer vi att fira på flera olika sätt tillsammans med våra kunder. Bland annat lanserar vi ett rykande färskt rekryteringsverktyg på vår 15-årsdag! Jobbet.se är branschförbättrare - vi tänker nytt och gör våra kunder lite bättre varje dag!

Som rekryteringspartner till allt från det lilla privata företaget till den stora offentliga förvaltningen är Jobbet.se ett ständigt växande företag! Då våra kunder finns inom många olika branscher får man som rekryteringskonsult hos oss en otrolig bredd i sin kompetens! Vi levererar rekryteringstjänster, men framför allt är vi en extern rekryteringsavdelning för våra kunder/partners. Det innebär att vi arbetar långsiktigt med våra kunder och kan hjälpa dem att utveckla sin verksamhet.

Arbetsuppgifter
Vi har ett nära samarbete med våra kunder som alla har olika behov - som rekryteringskonsult är ditt huvudfokus att tillsammans med rekryterande chefer genomföra rekryteringsprocesser och searchprocesser men det kan också handla om olika utvecklingsprojekt; t ex hjälpa kunden att ta fram strukturer och mallar för sitt rekryteringsarbete. Har du ett intresse för att utbilda finns möjlighet att även hålla seminarier i olika ämnen. I rollen ingår även att medverka vid olika typer av nätverk och events.

Din bakgrund och din personlighet
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom HR-området och minst någon erfarenhet av att arbeta med delar av eller hela rekryteringsprocesser. Kanske är du på väg att ta din högskoleexamen och har arbetat extra inom HR/rekrytering under dina studier, kanske arbetar du som rekryteringskonsult idag eller i en bredare HR-roll och vill specialisera dig inom det roligaste vi vet - rekrytering!

Våra kunder har förtroende för oss, de vet att vi stöttar dem och ger dem goda råd, de litar på att när vi föreslår något som betyder en extra kostnad så är det för att vi ser ett verkligt behov av den insatsen. De vet att vi hör av oss på överenskommen tid, att vi inte enbart levererar en enstaka rekrytering utan också tänker i termer av långsiktigt hållbara rekryteringar och deras kompetensförsörjning i stort. Därför är det viktigt att du som person är ambitiös och professionell och har ett genuint intresse för rekrytering/kompetensförsörjning. För oss och för våra kunder är det viktigt att du har rätt personliga egenskaper.

Vilka är vi?
Vi som arbetar på Jobbet.se är en grupp ganska olika personer - vad vi har gemensamt är en stor arbetsglädje, starkt engagemang i vår verksamhet och ett intresse för vår omvärld. Vi tycker om när det är tempo och nerv i arbetet och vi vet att god struktur och en generositet i vår inställning till varandra är grunden för gott samarbete. Har du hittat rätt i rollen som rekryterare men vill lite mer än att "bara" rekrytera? Eller har du en bredare roll idag men vill utvecklas inom rekrytering? Då kommer du förmodligen att trivas med oss!

Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare. Vårt huvudkontor finns på Fyristorg 6 i Uppsala i underbara 1700-talslokaler, ett stenkast från centralstation och bussterminal.

Vill du veta mer om oss på Jobbet.se eller den specifika tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel. 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Tycker du att det låter intressant och spännande? Se då till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Högskoleutbildning inom HR
Minst någon erfarenhet av att genomföra delar av eller hela rekryteringsprocesser

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Jobbet.se

.                      ...    

Alicia Karlsson, Rekryteringskonsult: Jag märkte snabbt när jag började på Jobbet. se att här finns en stark gemenskap och ett stort engagemang. Det är roligt att vi jobbar så nära varandra och i ständig dialog, inte bara mellan rekryterare utan att sälj, rekrytering, administration, marknad arbetar tillsammans för bästa resultat. Det gör ju också att vi alla får vara med och utveckla och påverka – alla har möjlighet att komma med input och förslag och det gör också att man hela tiden lär sig och själv utvecklas.

.                      ...    

Tina Wallin, HR-chef, Engströms Bil: Det jag framförallt uppskattar med Jobbet.se är vi har ett så verksamhetsnära samarbete med väldigt hög service och leverans från deras håll. Det är otroligt värdefullt att beroende på vår egen tid och resurser snabbt få hjälp och stöd i våra processer. Vi har tagit hjälp med allt från att enbart publicera annonser, ta fram annonsunderlag till att hjälpa till i urvalsprocesser, searchuppdrag och ansvar för en hela rekryteringar. Men vi har även arbetat tillsammans i utvecklingsprojekt så som att få hjälp med att ta fram en rekryteringsrutin tillsammans med tydliga checklistor, guider och intervjumallar som stöd för våra rekryterande chefer i organisationen.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida, www.jobbet.se.