Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget består av ett 30-tal välutbildade, kunniga och motiverade medarbetare, en egen verkstad och kontor i Uppsala. Med personal boende i hela Uppland och i Stockholm och med våra välutrustade servicebussar kan vi erbjuda snabbare, kostnadseffektivare och driftsäkrare tjänster än andra prispressade alternativ även utanför Uppsala. För oss är varje beställning en unik process där våra arbetsledare konsulterar för att uppnå bästa möjliga resultat för just ditt byggprojekt.

Ekonomiassistent

På Betonghål är vi ett 30-tal medarbetare varav en handfull är tjänstemän. Nu söker vi dig som vill ta hand om vår löpande ekonomi, den månatliga löneutbetalningen och även ansvara för att vi har ett trevligt och välfungerande kontor.

Arbetsuppgifter
I dina dagliga uppgifter ingår löpande bokföring och hantering av såväl kund- som leverantörsfakturor. Du ser till att våra medarbetare får rätt lön i rätt tid. När frågor uppstår kring semesterdagar, tjänstledighet, arbetstider o dyl är det du som är insatt i kollektivavtalet och kan svara på frågor från medarbetarna. Du är direkt underställd bolagets VD som har det yttersta ekonomiansvaret, har du kunskap och intresse för att avlasta även vad gäller bokslut, deklarationer eller andra mer komplexa ekonomiuppgifter så finns möjlighet att över tid ta över en del av det ansvar som idag vilar på VD.

Som alltid på mindre kontor är du också behjälplig med sådant som inte nödvändigtvis är ekonomirelaterat. Du beställer förbrukningsartiklar till kontoret, håller ordning på leasingavtal, köper in arbetskläder o dyl.

Den löpande ekonomin är ditt huvudfokus, tre dagar per månad tar löneutbetalningen din tid i anspråk.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet i en liknande roll. Du är strukturerad, noggrann och har en egen motor som driver dig framåt i ditt arbete. Du håller en hög servicenivå - både mot kunder/leverantörer och kollegor. Du trivs med en roll där du får blanda ekonomiadministrationen med andra uppgifter. Du har förmågan att prata ekonomi med människor som inte har samma kunskap som du och hjälper gärna arbetsledare och andra att ta rätt väg i ekonomi- och lönerutinerna.

Vad vi erbjuder
Som ekonomiassistent har du en varierande vardag, du har goda möjligheter att planera ditt eget arbete. Eftersom du sköter den löpande redovisningen och våra kundfakturor är du en viktig kugge i Betonghåls maskineri.

Övrig information
Placeringsort: Uppsala

Sista ansökningsdag är den 18 mars 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Betonghål AB