Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.


Här behövs två självgående personer som önskar ett omväxlande och roligt jobb i våra utemiljöer. Ett gäng härliga kollegor på Strandängen, City och Österängen väntar på att få dela vardagen med dig.

// Stefan

Säsongspersonal, trädgård- och transportSommaren är snart här...

Vi på Trädgård- och Transportavdelningen behöver förstärkning under säsongen april/maj till september.


Vi söker två kollegor, en till vårt team på Strandängen och en i teamet på Österängen med ansvar för skötsel av grönytor och utemiljöer.

Är du intresserad av att jobba på Österängen får du totalt 30 kollegor med Dan som förvaltningschef. I reparatörsteamet som nu behöver förstärkning inför sommaren får du Daniel Eriksson som närmaste chef. Hans gäng består av åtta medarbetare med lite olika inriktningar mot el, VVS, snickeri, måleri och transport/trädgård. Här utgår du från vårt förvaltningskontor och arbetar över hela området.

Är du intresserad av att jobba på Strandängen/City får du totalt 27 kollegor med Åsa som förvaltningschef. I trädgård- och bovärdsteamet som nu behöver förstärkning inför sommaren får du Albin Erlandsson som närmaste chef. Hans team består av 5 stycken bovärdar och en trädgårdsarbetare. Här utgår du från vår trädgård-och transportlokal på Strandängen

Huvudsakliga arbetsuppgifter för båda tjänsterna:

- Beskärning av buskar och träd
- Gräsklippning
- Rabattrensning
- Renhållning
- Utformning av planteringar
- Viss maskinservice
- Transportuppdrag
- Vid behov vara bovärdskollegorna behjälplig i deras arbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som har rätt inställning samt erfarenhet av att arbeta praktiskt. För att kunna ta dig runt på våra olika områden Österängen och City/Strandängen är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning av att arbeta med grönytor, utemiljöer och trädgård. Även erfarenhet av trädgårdsmaskiner samt att köra hjullastare och -traktor är meriterande.

Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och därför krävs det att du förstår vikten av att sätta hyresgästen i centrum och att ge god service.

Din person
Du är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt men också medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet i ditt arbete.

Övrig information och ansökan
Tjänsterna avser två säsongsanställningar på heltid.
City/Strandängen - Period: maj - sept med ev. förlängning.
Österängen - Period: april - september

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Daniel Eriksson / Förvaltare Österängen / tel. 036-199458
Albin Erlandsson / Förvaltare City / tel. 036-199466
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund. Fackliga frågor besvaras av Lena Bülow tel. 0733-90 94 46.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!


Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
3 - 6 månader
tjänsterna avser maj-sept samt april-september
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete


Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se


Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.