Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Butiksmedarbetare/Kassapersonal, Sommaren 2018

Butiksmedarbetare/Kassapersonal, Sommaren 2018

Vi på Eurocash brinner för service och söker nu dig som tillsammans med oss vill göra ditt yttersta för att den serviceanda vi byggt upp genom åren ska bli ännu bättre. Som butiksmedarbetare består dina arbetsuppgifter främst av kassatjänst, upplockning av varor samt att se till att det är rent och fräscht i butiken. Vi söker personer till butikens olika avdelningar däribland kolonial, färskvaror som chark, ost, mejeri, frukt och kött.

Egenskaper och erfarenhet
Du som söker har en positiv inställning, humor och ansvarskänsla. Du har alltid kundnöjdhet i fokus och har lätt för att skapa och vårda relationer med kunder. Vidare är du flexibel och van att ha många bollar i luften då jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt.

Har du erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav. Har du dessutom kassavana samt avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot handel/service är även det meriterande. Att du har tillgång till boende i regionen under sommaren är en förutsättning. Då kassatjänst ingår i jobbet behöver du vara minst 16 år.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi söker helg och sommarpersonal till våra butiker i Storlien, Charlottenberg, Åmål samt till våra två butiker i Töcksfors. Att få starta med att jobba några helger ger en bra start till sommarjobbet! I nästa steg av din ansökan anger du vilken/vilka butiker du söker till. Vi ser gärna att du bifogar en bild på dig själv tillsammans med din ansökan.

Även påsken är en hektiskt tid då vi har mycket att göra, för rätt person och för dig som är intresserad finns möjlighet att jobba extra redan då.

Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april 2018. För dig som går vidare i rekryteringen är nästa steg att medverka på en audition hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Då vi har hög arbetsbelastning just nu har vi tyvärr begränsad möjlighet att svara på frågor från alla sökande. Vi kommer däremot att återkoppla till alla som söker oavsett om man går vidare i rekryteringsprocessen eller ej.

Krav

Meriterande
- Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik
- Kassavana
- Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller service
- Gärna fyllda 16-17 år då kassatjänst ingår i arbetet

Varaktighet/Arbetstid
Deltid
Tjänsterna omfattar 15-30 tim/vecka

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Läs mer på www.eurocash.se