Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Produktionsledare Gävle

Vi söker nu en PRODUKTIONSLEDARE till Gävle

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som produktionsledare hos oss har du personalansvar för en personalgrupp om 9-14 personer och ca 10-13 fordon. Du har ett arbetsområde som omfattar Gävle med omnejd och rapporterar till regionchefen.
Du kommer att planera och leda arbetet genom ordermottagning, arbetsberedelse och skapande av fakturaunderlag. Du har budget- och resultatansvar för din enhet och ska upprätthålla goda kundkontakter.

Då vi bedriver verksamhet inom ett brett område så är det stor variation på det arbete som du ska planera och driva genomförandet av. Det rör sig bland annat om arbete med sanering brand- och vattenskador, sanering asbest och PCB, rivning, klottersanering m.m.
Du ska se till att gällande lagstiftning följs och i möjligaste mån hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom arbetsområdet. Du ska även upprätthålla goda kundkontakter.


Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar gärna inom bygg-, sanerings- eller rivningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av arbete med asbest, PCB, tungrivning och eget budgetansvar. B-körkort krävs i jobbet.
Vi tror att du som person har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter med egna organisationen såväl som med kunder. Du är resultatinriktad i dina projekt och känner igen dig som affärsmässig, noggrann, självständig och initiativtagande.
Relita arbetar enligt mottot att aldrig säga nej till ett uppdrag, vilket kräver förmågan att vara flexibel, stresstålig och kunna planera om.

Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Har du frågor som rör tjänsten kontakta regionchef Jörgen Gissberg, tel 076-798 31 81.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2018.

Krav
Flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar. Erfarenhet inom rivning- eller byggbranschen. B-körkort.

Meriterande
Tidigare budgetansvar

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön
-

Kontakta
Epost: jorgen.gissberg@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se