Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).

Kundmottagare

Vi söker en driven och serviceorienterad kundmottagare med teknisk kompetens till vår anläggning i Spånga.

Din uppgift blir att vara vårt ansikte ut mot våra kunder och att hjälpa verkstaden som idag består av 15 servicetekniker och som fortsätter att växa.

Din roll
Som kundmottagare får du en viktig roll för att det dagliga arbetet ska fungera så bra som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att planera och fördela verkstadens arbete samt säkerställa att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett bra sätt. Att utfärda serviceorder för de olika uppdragen samt se till att produktivitet samt verkstadsbeläggning sker på ett ekonomiskt och marknadsmässigt sätt i enlighet med våra processer är också en del av ditt uppdrag. Tillsammans med servicechef ansvarar du för verkstadsadministration i form av fakturering, löner, tidrapportering, reklamations- och stomhantering etc samt att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Du ersätter även servicechefen vid dennes frånvaro.

Vem söker vi?
Vi ser att du har goda fordonstekniska kunskaper, gärna via arbetslivserfarenhet alternativ via intresse eller sidosysslor på fritiden. Har du erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom fordonsinriktad verksamhet och speciellt inom entreprenadsbranschen ser vi det som mycket meriterande. Du har god datorvana och gärna att du har erfarenhet av att arbeta i olika typer av system. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad, ordningssam med en god administrativ förmåga. Du stimuleras av att arbeta i ett högt tempo med mycket kundkontakter. Vidare trivs du i en ledande roll och är en teamspelare som motiveras av att bidra till andras utveckling.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett fritt och varierat arbete med mycket frihet under ansvar. Vi har en positiv och god stämning här på anläggningen och vi hjälper alla varandra för att kunna ge våra kunder den bästa servicen!

Övrig information
Tjänsten är placerad på Swecons anläggning i Spånga. Kvällstjänstgöring ingår, du arbetar varannan vecka 7-16 och varannan 15-24. OB-tillägg tillkommer.

Tjänsten är en heltidstjänst, 100 %. Provanställning 6 månader tillämpas.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Jan-Erik Frantz, 010-556 09 03
Fackligt ombud Unionen Ingela Wass, 010-556 17 35

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 mars!

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Goda fordonstekniska kunskaper
God datorvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska

Meriterande
Erfarenhet inom liknande fordonsinriktad verksamhet
Erfarenhet inom entreprenadbranschen

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Swecon Anläggningsmaskiner AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!


Mer information finner du på hemsidan, www.swecon.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.