Logga in

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi startade 1983 som Café Linné på Svartbäcksgatan 24 där Lottas Linnébulle® kom till. Idag har vi bageri, catering och festlokal i Bergsbrunna Tegelbruk, Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket, Café och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby. Närproducerat, fairtrade och ekologiskt är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Kallskänka

Triller Mat och Bröd söker dig som vill arbeta som kallskänka på ett företag som präglas av stark gemenskap. Delar du vår glädje till service och mat? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
Vi har varmkök, kallkök, bageri och konditori som lagar och bakar till våra caféer, vår butik och vår cateringverksamhet. Dina arbetsuppgifter som kallskänka är att förbereda och tillaga mat och smörgåsar i kallkök. Du kommer även möta företagets kunder i butiken och via telefon. För den som är intresserad finns möjlighet att vara behjälplig i menyplanering.

Om dig
Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet. Dessutom har du vid något tillfälle arbetat i en roll med liknade arbetsuppgifter och du förstår betydelsen av god livsmedelshygien. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra kunder ser vi att din svenska är god.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande som person och att du har en stor portion noggrannhet. Vidare är du prestigelös och gillar när det är lite tempo i arbetet. Du är kreativ och ser det som en rolig utmaning att får vara med och anpassa menyer efter säsong och utifrån önskemål från våra kunder. Självklart trivs du i en social och serviceinriktad roll.

Övrig information
Sista ansökningsdag är den 7 mars 2018.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Några års yrkeserfarenhet
Yrkeserfarenhet från en liknande roll
God svenska

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Triller Mat och Bröd

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!


Mer information finner du på hemsidan, hwww.trillermat.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.