Logga in

Mölndalsbostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar
ca 3 700 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ca 80medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till ”En bättre värd i Mölndal” med hjälp av vår värdegrund – Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.Servicetekniker fastighet

Nu söker vi

SERVICETEKNIKER

med stor passion för kundservice och ett genuint intresse för människor!

Tjänsten ingår i vår servicegrupp som är en del av avdelningen Fastighetsservice där även våra fastighetsarbetare ingår. I servicegruppen finns kompetens inom VVS, snickeri, plattsättning, vitvaror, tvätt-utrustning och el.

Du kommer att utföra reparations- och underhållsarbeten i lägenheter och allmänna utrymmen. Du kommer självständigt att planera arbetet utifrån beställningar, serviceorder eller underhållsplaner. I arbetet ingår att hantera serviceorder och underhåll i fastighetssystemet, att arbeta i Office-paketet samt att hantera de löpande inköp och fakturor som hör till tjänsten.

DU KOMMER BL.A. ARBETA MED:
- VVS-arbeten i lägenheter och allmänna utrymmen
- Snickeriarbeten
- Enklare elarbeten
- Reparationsarbeten

DIN PROFIL
Du har kunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du är händig och har ett tekniskt intresse. Vi ser hellre att dina kunskaper inom området är breda än djupa. För arbete med vitvaror och tvätt-utrustning är B-auktorisation som lägst ett krav. Erfarenheter inom VVS och El är meriterande. Körkort lägst B krävs.

En stor del av din arbetsdag kommer du att tillbringa hemma hos våra kunder, detta kräver hänsynstagande och att du tycker om att samverka med människor med olika bakgrund. Ditt arbete kommer att vara starkt knutet till vårt viktiga mål att få ännu nöjdare kunder. Du är kundfokuserad med en hög servicekänsla och en god känsla för kundkommunikation. Du har lätt för att samarbeta med alla slags människor, du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du gör omprioriteringar utifrån ändrade omständigheter, är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi på Mölndalsbostäder ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

VI ERBJUDER
Varierande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där kundfokuset är stort och beslutsvägarna korta. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nyproduktion.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor på Häradsgatan 1 och ha tillgång till servicefordon för ditt arbete.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 mars 2018.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
Henrik Freed, chef Fastighetsservice, tel. 0705- 89 00 64
Clas Lindroth, facklig företrädare Fastighetsanställdas Förbund, tel. 0739- 10 84 83


Välkommen med din ansökan!TILL BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG OCH TILL DIG SOM ÄR FÖRSÄLJARE: VI UNDANBER OSS VÄNLIGEN MEN BESTÄMT KONTAKT MED REKRYTERINGSFÖRETAG OCH FÖRSÄLJARE AV YTTERLIGARE ANNONSERING.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MölndalsbostäderAnsökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information, besök vår hemsida www.molndalsbostader.se