Logga in

Byggrådgivare till Halland

Växa Sverige söker byggrådgivare till Halland


Vi utökar med ytterligare en rådgivare med arbetsområde Halland / Jönköping

Som byggrådgivare arbetar du aktivt med projektering av alla typer av lantbrukets och landsbygdens byggnader samt med energi- och miljöfrågor. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är t ex projektering av djurstallar, att ta fram kostnadsberäkningar, förprövningsunderlag och upphandlingsunderlag samt byggstyrning.

Tillsammans med Växa Sveriges övriga personal såsom företagsrådgivare, produktionsrådgivare, husdjurstekniker, avelsrådgivare, djurhälsoveterinärer och växtodlingsrådgivare bildar vi team runt våra kunder för att förmedla kunskap och information anpassad till det enskilda företaget.

Lämplig grundutbildning och erfarenhet
Agronom, Lantmästare, Byggingenjör eller motsvarande akademisk utbildning.

Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker personer med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständig där du aktivt planerar dina kundbesök. B-körkort fordras.


Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet och har arbetat som rådgivare eller säljare i lantbruk- och byggbranschen. Har du även kunskap i AutoCAD eller annat ritprogram är det meriterande.

Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering på Lilla Böslid/Halmstad eller Falkenberg. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Affärsområdeschef Rådgivning och Företagande: Sara Lundberg 010-4710336, 070-8177591. Facklig kontaktperson: Claes Åkerberg 010-4710314

Ansökan senast 2018-03-04
Skicka in din ansökan omgående (rekryteringen startar nu). Urval kommer ske löpande med tillträde enligt överenskommelse.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Växa Sverige

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.


Ansökan 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! 


Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.vxa.se


Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.