Logga in

Växtodlingsrådgivare till Halland

Växa Sverige söker växtodlingsrådgivare till Halland


Vi utökar med ytterligare en rådgivare med arbetsområde Halland / Jönköping

Som växtodlingsrådgivare arbetar du aktivt med planering och utveckling av växtodlingen på lantbruksföretag. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är till exempel växtodlingsplanering, fältbesök, att skriva växtodlingsbrev, delta i fältvandringar och att anordna kurser.
I tjänsten ingår även att genomföra rådgivning inom Greppa Näringen och Landsbygdsprogrammet.

Tillsammans med Växa Sveriges övriga personal såsom produktionsrådgivare, företagsrådgivare, djurhälsoveterinärer och byggrådgivare bildar vi team runt våra kunder som förmedlar kunskap och råd anpassad för det enskilda företaget.

Lämplig grundutbildning och erfarenhet
Agronom, Lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker personer med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständig där du aktivt planerar dina kundbesök. Det finns stora möjligheter att utforma tjänsten efter eget intresse. B-körkort fordras.

Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från lantbruk och har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen. Har du även kunskap inom ekologisk produktion, maskinteknik eller ekonomi är det meriterande.

Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg eller Lilla Böslid/Halmstad. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Affärsområdeschef Rådgivning och Företagande: Sara Lundberg 010-4710336, 070-8177591. Facklig kontaktperson: Claes Åkerberg 010-4710314

Ansökan senast 2018-03-04
Skicka in din ansökan omgående (rekryteringen startar nu). Urval kommer ske löpande med tillträde enligt överenskommelse.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Växa Sverige

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.


Ansökan 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! 


Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.vxa.se


Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.