Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 376 000 kvm lokaler fördelat på 446 fastigheter.

Parkarbetare för sommarvikariat

Till vår avdelning för yttre skötsel söker vi nu 10 st sommarvikarierande parkarbetare under veckorna 26-33.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i utomhusmiljö. Du kommer att arbeta med yttre skötsel på våra skolor/förskolor och vara underställd arbetsledaren på yttre skötsel.

Arbetsbeskrivning i korthet:
- Gräsklippning
- Ogräsbekämpning
- Klippa häckar
- Trimning
- Lövupptagning
- Daglig tillsyn av våra fastigheter

Kvalifikationer:
Du som söker har lätt för att samarbeta och kommunicera i grupp, du är lyhörd och har en positiv attityd mot våra kunder/medarbetare. Som person är du ordningsam och det är en fördel om du kan vara flexibel med arbetstider vid arbetstoppar. Vi ser gärna att du har viss kunskap inom trädgårdsskötsel. B-körkort är ett krav för tjänsten, söker du tjänsten i Östernärke har du även tillgång till egen bil. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrig information och ansökan:
För en av tjänsterna utgår du från Östernärke, för denna tjänst är tillgång till egen bil ett krav. För övriga tjänster utgår du från vårt huvudkontor i Örebro.

Tjänsterna avser sommarvikariat under veckorna 26-33 med möjlighet att arbeta hela perioden alternativt under vissa veckor (i nästa steg av din ansökan anger du vilket alternativ du är intresserad av).

Har Du frågor kring tjänsten så besvaras dessa av Arbetsledare Anneli Norrby, 070-020 28 86.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 mars 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!


Krav
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Tillgång till egen bil (gäller tjänsten i Östernärke)

Meriterande
- Viss kunskap inom trädgårdsskötsel

Varaktighet/Arbetstid
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Futurum Fastigheter AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om Futurum Fastigheter på www.futurumfastigheter.se