Logga in

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Spolbilsoperatörer till Stockholm

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.
I och med detta söker vi nu spolbilsoperatörer till BÅDA våra Stockholms kontor!

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. Bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Placering : Stockholm norr, Rotebro och Stockholm syd, Sätra

Sista ansökningsdag 8/4.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt

Vid frågor kontaktas
Henrik Fahlgren, Regionchef Stockholm norr
Mejl: henrik.fahlgren@relita.se
Mobil: 0708 - 68 70 09

Thomas Petterson, Regionchef Stockholm syd
Mejl: thomas.pettersson@relita.se
Mobil: 0725 - 13 65 00

Krav
B-körkort

Meriterande
C-körkort
YKB

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Henrik Fahlgren
Mobil: 0708687009
Epost: henrik.fahlgren@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se