Logga in

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro. De senaste åren har byrån vuxit i storlek med omkring 30 medarbetare och 60 miljoner kronor i omsättning per år. Under 2016 var omsättningen 676 miljoner kronor. Idag är vi totalt ca 400 medarbetare, varav två tredjedelar är jurister. På Uppsalakontoret är vi för närvarande 45 medarbetare och vi sitter i moderna lokaler i centrala Uppsala.

Juristassistent

På Lindahl är tydlighet och prestigelöshet viktiga egenskaper för att skapa ett bra klimat kollegor emellan. Det är i relationen till varandra som vi definierar vilken byrå vi är och på Lindahl finns det vi kallar Lindahlandan. I korthet handlar Lindahlandan om gott kamratskap med mycket kul och inget nonsens - något vi tror är en stor del i skapandet av både en framgångsrik advokatbyrå och en uppskattad arbetsplats. Oavsett vilken roll du har på Lindahl präglas arbetet av teamarbete och kvalitetstänkande.

Nu söker vi en juristassistent för ett vikariat. Vi erbjuder dig en trevlig och modern arbetsplats centralt i Uppsala, med högt i tak och god gemenskap!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ge administrativ service till våra jurister och dina uppgifter kommer vara omväxlande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Kallelser, uppföljning och minnesnoteringar
- Redigera Word-dokument
- Utskrifter, kopiering, scanning
- Ta fram Power Point-presentationer
- Besvara mail och brev
- Myndighetskontakter
- Översättningar svenska/engelska

Dessutom kommer du genomföra utredningsarbete, t ex att söka fram olika typer av information åt juristerna. Du kommer även sammanställa, systematisera och kategorisera stora mängder material.

Om dig
Din bakgrund kan variera men vi ser att du har arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare. Du kommer från en serviceinriktad roll och har erfarenhet av att hantera stora textmängder på formellt språk. Självklart är du en mycket van datoranvändare och du har goda kunskaper i Officepaketet. Då arbetet innebär mycket ordhantering och ibland översättning från engelska till svenska och tvärtom ställer det krav på mycket goda språkkunskaper i såväl tal som skrift. Avslutad gymnasieutbildning är ett krav.

Som person ser vi att du har en hög servicenivå och att du har en god samarbetsförmåga. Du tycker det är roligt att arbeta med text och är mycket noggrann och strukturerad, du trivs när det är tempo i arbetet. Att hålla deadlines ser du som en självklarhet.

Övrig information
Tjänsten är på heltid, vikariat på 6 månader.
Arbetstiden är 8.30 - 16.30.

Din ansökan vill vi ha senast den 4 mars.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor hänvisas till rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda datorkunskaper
Goda kunskaper i Officepaketet
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Advokatfirman Lindahl

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information om oss hittar du på www.lindahl.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.