Logga in

Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett knappt 40-tal medarbetare, varav 14 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2017 var drygt 200 miljoner kronor.


Säljcoach, Södra Sverige

För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi en relationsbyggande och resultatinriktad SÄLJCOACH till södra Sverige.

Arbetsuppgifter:
Som säljcoach hos oss har du daglig kontakt med våra säljare i södra Sverige. Du har personalansvar för 9 säljare och stöttar dem i deras försäljning. Du följer upp säljinsatser, kommer med råd och tips samt engagerar och inspirerar, både via telefon och vid personliga möten. Tjänsten innebär resor inom området och tillsammans med säljarna besöker du våra kunder i olika ärenden. Du skapar, underhåller och utvecklar relationer med företag som säljer maskiner för skärande bearbetning. Att utveckla nya arbetssätt, upprätta försäljningsbudget samt att rekryterar nya säljare till distriktet ingår också i ditt arbete.

Vi söker dig som vill coacha och utveckla ett säljteam till att nå uppsatta mål! Vi ser att du har erfarenhet från en arbetsledande roll och har flera års erfarenhet från verkstadsindustrin. Du kan även ha flerårig erfarenhet av försäljning inom branschen och vill ta nästa steg i karriären. I grunden har du teknisk utbildning, som lägst på gymnasienivå. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift, din engelska är god. Körkort för personbil är ett krav.

Som person har du en förmåga att engagera och motivera dina kollegor eller medarbetare. Du drivs av att uppnå resultat och förstår vikten av kommunikation samt planering för att nå dit. Vidare har du lätt för att skapa och bibehålla framgångsrika samt långsiktiga relationer och trivs i en roll med många kontaktytor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning.

Du utgår från södra Sverige (där Värnamo ligger mitt i distriktet), men vi är flexibla när det gäller placeringsort.

Sista ansökningsdag är den 13 maj.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, Jobbet.se tel: 018 100 112

Krav
Teknisk utbildning
Flera års erfarenhet från verkstadsindustrin
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av försäljning till verkstadsindustrin
Erfarenhet av att coacha och leda personal

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Iscar Sverige AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.iscar.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.