Logga in

Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett knappt 40-tal medarbetare, varav 14 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2017 var drygt 200 miljoner kronor.


Teknisk Säljare

För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig!

Vi utökar nu vår säljkår med en TEKNISK SÄLJARE i Värmland med omnejd.

Arbetsuppgifter:
Som säljare hos oss blir du en samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom en hög personlig närvaro och utöver försäljningen av produkterna fungerar du även som deras bollplank när det gäller utveckling och förbättring av produktionen. Du skräddarsyr lösningar för dina kunder och presenterar nyheter på ett engagerande och professionellt sätt. Du vårdar befintliga kundrelationer samt skapar och utvecklar nya.

Till din hjälp har du ett bra säljstödssystem samt kontakt med säljcoach, teknikavdelning samt övrig personal på huvudkontoret i Uppsala.

Vi söker dig som kan bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du vet att det är en förutsättning för att lyckas med försäljningen. Tekniska problemlösningar, att sälja in ny teknik och nya produkter ser du som roliga utmaningar i ditt dagliga arbete. Du har erfarenhet från skärande bearbetning på något vis, du kan tex ha arbetat som säljare, inköpare, produktionstekniker eller liknande inom området. Du har en teknisk utbildning i grunden, som lägst på gymnasienivå.

Som person är du resultatorienterad, kreativ, strategisk och uthållig.

Övrig information:
Tjänsten är heltid tillsvidare.

Vi tror att du utgår från Karlstad eller Karlskoga, men vi är flexibla när det gäller placeringsort.

Sista ansökningsdag är den 25 februari.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Tekniska frågor besvaras av säljcoach Hannes Strache, Iscar tel: 070-244 04 68
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, Jobbet.se tel: 018 100 112

Krav
Teknisk gymnasieutbildning
Yrkeslivserfarenhet av skärande bearbetning
Körkort för personbil

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Iscar Sverige AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.iscar.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.