Logga in

Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett knappt 40-tal medarbetare, varav 14 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2017 var drygt 200 miljoner kronor.


Projekttekniker

Är du en teknisk person som gillar utmaningar, vill ha variationsrika och spännande arbetsuppgifter samt tycker om att träffa nya människor? Då har vi jobbet för dig!

Som medarbetare hos Iscar arbetar du i en teknikergrupp där kompetens, kundfokus och personlig utveckling är högt prioriterade. Du får ett mångsidigt, kreativt jobb på ett av de främsta, globala företagen inom försäljning av produkter för skärande bearbetning.

Arbetsuppgifter
Huvudfokus i ditt arbete är att ta fram olika verktygslösningar och förslag samt göra tekniska rekommendationer till våra kunder. Du genomför verktygstester på plats hos våra kunder och dokumenterar dem. I samarbete med våra säljare gör du analyser av kunders behov av applikations-, process- och verktygslösningar. Du är också delaktig i att ta fram offerter på beställda arbeten. Att förmedla information om Iscars produkter hos kund ingår.

Din bakgrund och kompetens
Du har några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning genom arbete som produktionstekniker, operatör eller liknande. Körkort för personbil är ett krav. Din datorvana är god och du har goda kunskaper i Office-paketets program. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Kunskaper inom ett eller flera av nedanstående kompetenser är meriterande:
- Arbete med CAD-/CAM-beredning
- Arbete med verktygsmaskiner
- Arbete inom fordonsindustrin

Din personlighet
Du är en person som trivs med att ta eget ansvar, du strukturerar och planerar din arbetsdag och är van vid att prioritera bland dina uppgifter. Du är en engagerad person med hög känsla för service. Du trivs med att vara en del av en arbetsgrupp och delar generöst med dig av din kunskap och information till kollegor och kunder.

Annat viktigt att veta
Du utgår från södra Sverige (där Värnamo ligger mitt i distriktet), men vi är flexibla när det gäller placeringsort.

Ev frågor besvaras av Anna Pallas, teknikchef Iscar, tel: 070 6755301 eller av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 mars 2018!

Krav
Några års erfarenhet av skärande bearbetning
Körkort för personbil
God datorvana, goda kunskaper i Office-paketets program
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Arbete med CAD-/CAM-beredning
Arbete med verktygsmaskiner
Arbete inom fordonsindustrin

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Iscar Sverige AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.iscar.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.