TRANAB är ett mark- och anläggningsföretag med huvudkontor i Örebro. Verksamheten omfattar allt inom mark- och anläggningsbyggnation och vi erbjuder en erfaren organisation med bred kompetens inom alla områden av branschen. Företaget har i nuläget ca 65 anställda och omsatte under år 2016 ca 240MKR. TRANAB är ett företag som ständigt strävar mot utveckling och expandering inom mark- och anläggningsbranschen. Hos oss utvecklas du inte bara som arbetare utan även som individ. Vi tar vara på dina kunskaper och idéer och har alltid som mål att du ska trivas och må bra på jobbet.

Grönytearbetare, Utemiljö

TRANAB Utemiljö erbjuder helhetslösningar för skötsel och alla typer av utemiljöer.
Till oss vänder sig fastighetsägare när de vill ha hjälp med allt ifrån projektering och anläggning av nya utemiljöer till rådgivning och trädgårdsskötsel av befintliga gröna miljöer. Vintertid bistår vi fastighetsägarna med snöröjning och halkbekämpning.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Utemiljö?

Utemiljö avdelningen på TRANAB utvecklas hela tiden och inför våren 2018 är det återigen dags att rekrytera nya medarbetare för att stärka upp vårat team inför den gröna säsongen. Vi söker därför efter dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom park och trädgård och som är redo att utvecklas med oss!

Som yrkesarbetare är du vårt ansikte utåt. Hos oss blir du delaktig i att praktiskt sköta och utveckla utemiljöer åt våra kunder. Vi är stolta över vårt yrkeskunnande och tillsammans använder vi våra kunskaper och engagemang till att driva våra projekt framåt. I en erfaren arbetsgrupp får du hos oss på Utemiljö möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsbeskrivning
Som grönytearbetare arbetar du med traditionella skötselarbeten så som gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning- och planteringsarbeten. Tillsammans med vår arbetsledare kommer du vara delaktig i planering av de arbetsuppgifter du har ansvar för att utföra och återrapportera om.

Kompetenskrav
Du som söker ska ha erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel eller anläggningsarbeten genom dokumenterad arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom trädgård eller naturbruk, alt markanläggning. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten, har du dessutom BE-körkort, någon maskinbehörighet (motorsåg, skylift, hjullastare el dyl) alt behörighet att utföra lekplatsbesiktningar ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en positiv inställning, är engagerad i det du tar dig för och har förmågan att arbeta så väl självständigt som i grupp. Ansvarstagande och samarbetsförmåga är två viktiga egenskaper vi söker hos dig. Som du säkert vet är det ett fysiskt krävande arbete, varför du bör vara i god kondition.

Vi ger dig möjligheten att:
- arbeta tillsammans med härliga arbetskamrater
- varje dag arbeta fysiskt och utomhus i friska luften
- få ta eget ansvar
- direkt se resultatet av ditt dagliga arbete
- få feedback och möjlighet att utvecklas i ditt arbete
- utföra ett varierande och kreativt hantverk
- vara delaktig i utvecklingen av olika utemiljöer

Tjänstens omfattning:
Anställningen avser i första hand säsongsanställning; april-oktober.

Frågor angående tjänsten besvaras av:
Platschef Utemiljö Anton Wrigby 070 - 627 25 04, anton.wrigby@tranab.se
Arbetschef Utemiljö Jennie Landén 070 - 274 98 10, jennie.landen@tranab.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 februari, 2018.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
TRANAB Markbyggnad AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om vår verksamhet på www.tranab.se