Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kallskänka till Arlanda Flygplats

Vad gör rollen som kallskänka på Arlanda Flygplats spännande?
Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team. Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.
Om du är intresserad av en spännande arbetsplats är detta arbetet för dig!

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som kallskänka arbetar du i team eller enskilt med att förbereda och producera smörgåsar och sallader till SSP:s alla försäljningsenheter på Arlanda Flygplats.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov. Arbetstiderna är 5.00-14.00 alternativt 11.00-20.00.

Profil:
Du är en positiv, glad person med god samarbetsförmåga som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser lösningar istället för problem. God svenska i tal och skrift.

Det är meriteterande om du har utbildning eller arbetslivserfarenhet som kallskänka eller inom restaurang.


Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF

Till följd av lagstiftning krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid
5.00-14.00 alt. 11.00-20.00

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP