Fastighet och service Region Uppsala ansvarar för fastighetsförvaltning och verksamhetsanknuten service inom landstinget. Vi omsätter drygt en miljard, förvaltar en lokalyta om 640 000 kvadratmeter och har ca 250 medarbetare. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården. Den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vår uppgift är att hyra ut lokaler, bygga om, bygga nytt och sköta drift och underhåll av landstingets fastigheter i länet.

Gruppchef vvs

1 januari 2017 bildades Region Uppsala. Regionen kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service är en viktig del i detta. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler.

Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och goda arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt!

Fastighetsdrift är en enhet inom Teknikavdelningen. Vi är ca 80 medarbetare som ansvarar för drift och underhåll av alla landstingets fastigheter.

Nu söker vi dig som vill ta rollen som gruppchef för våra 15 medarbetare inom den grupp som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset. Du leder, följer upp och utvecklar arbetet inom gruppen. Som gruppchef har du både ett strategiskt och ett operativt ansvar. Utöver budget- och personalansvar innebär det att du är en aktiv del i gruppens dagliga verksamhet - du är delaktig i planering och prioritering av arbeten, du följer upp kvalitet och är ofta synlig inom Akademiska sjukhusets område där dina medarbetare har sina uppdrag. Du inser vikten av goda samarbeten över avdelnings- och enhetsgränser och verkar för smidigt samarbete med Fastigheter och service övriga organisation.

Det innebär att du kommer vara delaktig i alla inom sjukhusdrift förekommande VVS-uppgifter, så som tillsyn och skötsel, planerat och felavhjälpande underhåll av VVS-anläggningar och övriga system. Då omfattande renoveringar genomförs vid Akademiska sjukhuset kommer du även att delta i olika projekt.

I tjänsten ingår beredskap i hemmet var sjunde vecka.

Dina kvalifikationer

Du har en allsidig arbetslivserfarenhet inom VVS-området och har flera års erfarenhet som chef eller arbetsledare. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och har goda datorkunskaper. Körkort för personbil är ett krav. Relevant utbildning ser vi som meriterande.

Du är en kommunikativ person som skapar förtroende, du är trygg både i din roll som ledare och i kontakt med dina kunder. Du trivs med en vardag med många varierande uppgifter där du får vara både strategisk och operativ.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi kommer att bearbeta ansökningar och genomföra intervjuer löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 28 januari.

Ev frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Sofie Skaränger, 018-100 112.

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Eftersom Fastighet och service strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Allsidig arbetslivserfarenhet inom VVS-området.
Flera års erfarenhet som chef eller arbetsledare.
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Goda datorkunskaper.
Körkort för personbil.

Meriterande
Relevant utbildning.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Fastighet och service, Region Uppsala

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.