Engströms Bil är en privatägd företagsgrupp och drivs numera av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby och Västervik. Engströms Bil är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Vi på Engströms Bil strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. Förhoppningen är att våra kunder finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal, samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Nöjda kunder är något som gör oss glada och ger oss positiv energi att utvecklas vidare.

Säljare, Linköping

Vill du vara med och utveckla vår säljorganisation? Vi söker nu två säljare en till Volkswagen och en till Skoda/SEAT med en stark affärsförståelse och förmåga att bygga relationer! Du levererar dina kunder service och kvalité i världsklass och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med ett brett modellprogram av bilar i ett företag som präglas av en stark gemenskap och stor tillväxt.

Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket, samt möjlighet att jobba med ett av marknadens ledande och mest innovativa bilmärken i ett framgångsrikt företag.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss ansvarar du för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till leverans och uppföljning. Rollen som säljare innebär ett varierat arbete i ett högt tempo. Med förtroende driver du din försäljning framåt genom att identifiera, bearbeta och följa upp nya potentiella kunder. För att vara framgångsrik i din roll som säljare arbetar du målinriktat mot tydligt uppsatta individuella försäljningsmål. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du relationsbyggande säljaktiviteter och kundevent varför det är viktigt att du som person har förmågan att arbeta och verka i team.

Din person

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är en resultatinriktad, professionell och kommunikativ person. Du förstår värdet av att i rollen leverera kvalité ut i fingerspetsarna och du drivs av att bygga framgångsrika och långsiktiga kundrelationer. Din känsla för service är exemplarisk, du har förmågan att leverera det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda och samtidigt bibehålla en hög affärsmässighet. Då du kommer att lämna offerter, teckna avtal, hantera finansierings- och försäkringslösningar är du även en person som arbetar strukturerat och noggrant och du förstår vikten av att använde de säljstödsystem som vi på Engströms Bil erbjuder.

Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen - Positiv, Prestigelös, Rätt från mig och Hålla vad vi lovar. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, därför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av relationsbaserad försäljning med stort kund- och kvalitéfokus. Du har fullgjord gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, försäljning eller marknadsföring.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har B-körkort, samt har goda dator- och systemkunskaper. Du har också goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Övrig information

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 31 januari, 2018.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Tjänsterna är placerade i Linköping.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav
Erfarenhet av relationsbaserad försäljning
B-körkort
Minst gymnasieutbildning
Goda dator- och systemkunskaper
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande
Utbildning med inriktning mot ekonomi, försäljning eller marknadsföring.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information om oss finner du på vår hemsida, http://www.engstromsbil.se/


Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering