Medarbetare till avelsteamet Hälsingland/Dalarna

Medarbetare till avelsteamet Hälsingland/Dalarna

Avelsrådgivningens främsta uppdrag är att öka våra kunders lönsamhet baserat på proaktiv rådgivning och dosförsäljning till mjölk- och nöttköttsföretagare. Våra ledstjärnor är att vara ett piggt team och bli kundens förstahandsval.

Vi behöver nu förstärkning till avelsteamet och söker dig som vill arbeta med försäljning och leverans av vårt avelsmaterial. Du har stort intresse för lantbruk och mjölkproduktion. Du har också ett stort intresse för människor. Till din hjälp finns kompetenta och engagerade medarbetare och kollegor.

Arbetsuppgifter
Du kommer köra vår distributionsbil och leverera doser till kunder i Hälsingland och Dalarna. Dina arbetsuppgifter innebär att du i tätt samarbete med kollegor i avelsteamet servar våra kunder på bästa sätt. Du kommer att ansvara för vårt doslager.

Omfattning och placeringsort:
Heltid. Placeringsort Bollnäs.

Lämplig utbildning och erfarenhet
För tjänsten krävs relevant utbildning inom lantbruk, vi kommer att lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter. Det är viktigt att du tycker om att möta människor och att sälja. Vi vill att du är en positiv och utåtriktad person som är lyhörd och affärsmässig. Vi förväntar oss att du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du ska ha ett stort sinne för ordning och reda, du kommer sköta beställningar både från leverantör och kund. Du ska kunna hantera våra datatekniska system samt måste ha normalt färgseende och B-körkort. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort krävs.

Har du frågor är du välkommen att kontakta
Affärsområdeschef Avel: Thure Bjerketorp 010-471 01 13, thure.bjerketorp@vxa.se

Facklig kontaktperson:
Maria Eriksson, Akademikerna, 010-471 01 28

Ansökan senast 16 januari 2018
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så skicka in din ansökan omgående

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Växa Sverige

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.


Ansökan 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! 


Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.vxa.se


Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.