Engströms Bil är en privatägd företagsgrupp och drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms Bil strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal, samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.

Skadevärderare, Västervik

På vår anläggning i Västervik arbetar du med kunniga kollegor i ett glatt och trivsamt team. Vi har kul på jobbet och tillsammans försöker vi alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi är en auktoriserad service- och skadeverkstad, vi arbetar med den senaste tekniken i moderna verkstadslokaler. Eftersom personalen är vår största resurs, satsar vi medvetet på utbildning och utveckling för våra medarbetare.

Till vår skade- och serviceverkstad söker vi nu en erfaren ledare som motiveras av att jobba med att bygga framgångsrika team och effektiva flöden och processer!

Arbetsuppgifter

Som skadevärderare har du en central roll vad gäller hantering av inkommande kundärenden till skadeverkstaden där din förmåga att vara serviceinriktad och kundorienterad är avgörande. Du tar emot och administrerar inkommande ärenden, bokar in tider, utför skadebesiktningar, upprättar kostnadskalkyler till försäkringsbolagen, hanterar garantifrågor och fakturerar. Operativt arbetar du med att leda, planera och följa upp arbetet i verkstaden, med hög kundnöjdhet, flödesoptimering och nöjda medarbetare i fokus. I det dagliga arbetet ingår även att ta emot och besvara inkommande telefonsamtal från våra kunder. Du ger tekniska råd, bokar tider för service och reparationer. Vi vill också att du bidrar till att utveckla våra rutiner och för att nå bästa kundnöjdhet och effektivitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personer i en kundorienterad verksamhet. Du har en god förståelse för bilar, dess system och funktioner, samt har en god datavana och lätt för att sätta dig in nya tekniska system. Vi ser att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att organisera det dagliga arbetet efter verksamheten och kundernas behov. Ytterligare krav för tjänsten är att du innehar B-körkort och har goda administrativa färdigheter. Erfarenhet av arbete med Cabas kalkyleringsverktyg, Automaster, ETKA, Odissamt ELSA är meriterande.

Din person

Som person är du en engagerad lagspelare som gärna visar vägen och fokuserar på att bidra till ett framgångsrikt teamarbete. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Att arbeta i samverkan såväl inom den egna avdelningen som över avdelningsgränser faller sig naturligt för dig. Du är starkt orienterad mot en nöjd kund, har lätt för att nå fram till människor med ditt öppna och lättillgängliga sätt att kommunicera. Vidare är du trygg i den beslutsfattande rollen och har förmågan att se förbättringsförslag och omsätta det i praktiken med ett helhetsperspektiv i fokus. Du trivs med administrativa uppgifter och har en välutvecklad förmåga vad gäller planering av verksamheten och dess flöden och processer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Övrig information

Tjänsten är på heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 januari.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav
Erfarenhet av att leda och utveckla personer i en kundorienterad verksamhet
God förståelse för bilar, dess system och funktioner
Goda data- och systemkunskaper
B-körkort

Meriterande
Kunskaper i Cabas, Automaster, Elsa, Etka och Odis.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

 

Varför Västervik?
Västervik - En av ostkustens riktiga skärgårdpärlor. Här finns 5000 öar, kobbar och skär. Men också en levande stad året runt med shopping, restauranger och nöjen. I centralorten Västervik bor det cirka 21 000 människor av kommunens totala invånarantal om 36 000 personer. Västervik är en kommun med pittoreska miljöer året runt. I Västervik är havet alltid nära och många lägenheter och hus ligger i direkt anslutning till vatten eller med havsutsikt. Du kan välja mellan att bo centralt med gångavstånd till butiker och restauranger, i gamla pittoreska områden med mycket charm, i barnvänliga kvarter med närhet till skog och mark, på en ö i skärgården eller lantligt i någon av kommunens mindre orter. Lägenhet eller villa, nyproduktion eller funkis, gårdshus eller fritidshus.oavsett bostadstyp och läge är boendepriserna fortfarande jämförelsevis låga i Västervik. F n finns ett drygt 100-tal fastigheter, allt från bostadsrätter till villor, till salu i Västervik med omnejd. Kommunen har också ett väl utbyggt skolsystem med 33 förskolor, 22 grundskolor, tre gymnasier samt Komvux och Kulturskola. Besök gärna Västerviks officiella guide där du kan läsa mer om vad Din nya kommun Västervik kan erbjuda.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.engstromsbil.se