Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.Vi behöver ytterligare en förvaltningssamordnare.

Jag har jobbat på Vätterhem i snart 30 år, de senaste 13 åren på Cityförvaltningen.  Att jobba som förvaltningssamordnare är omväxlande och roligt och jag har dagligen kontakt med många av våra trevliga hyresgäster, entreprenörer och kollegor. Jag hoppas att du vill komma och jobba med vårt härliga gäng här på city.

//Marita

Förvaltningssamordnare City

Nu förstärker vi City med ytterligare en tjänst. Som Maritas lagkamrat kommer ni med era olika erfarenheter, stora engagemang och proffsiga kundbemötande att driva det dagliga arbetet i receptionen för att ge våra kunder toppservice.

Att arbeta som förvaltningssamordnare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar de flesta - boendet.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltningssamordnare kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära:

- Delaktighet i in- och utflyttningsprocessen
- Uthyrning av parkeringsplatser och mindre lokaler
- Nyckelhantering
- Inköp och fakturering
- Kund- och entreprenörskontakter
- Felanmälan
- Administrativt stöd till övriga funktioner

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten måste du ha lägst gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med och förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. För oss innebär kundbemötande att du har jobbat i en roll där du är van vid att hantera kunder i alla situationer på bästa sätt. Du har en viktig roll att samordna det dagliga arbetet både med vår egen personal och med anlitade entreprenörer.

Har du tidigare arbetat som förvaltningssamordnare eller liknande är det ett stort plus men inget krav.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift med såväl kolleger, hyresgäster och andra intressenter. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van att jobba i olika datasystem.
För att kunna ta sig runt på våra områden och bland annat göra lägenhetsvisningar är B-körkort ett krav.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god social kompetens och arbetslivserfarenhet där kundbemötande är den röda tråden. För oss innebär kundbemötande att du har vana av att möta människor på ett professionellt sätt oavsett situation. Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande. I rollen som samordnare är det viktigt att kunna förmedla information externt och internt. Därför måste du ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "Nöjda hyresgäster".

Övrig information och ansökan

Tjänsterna avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Åsa Karlsson, Förvaltningschef tel 036-199464
Kollektivavtal finns med Pacta. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, Vision, tel 036-199417.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Vårt erbjudande till dig

ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete


Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se


Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.