Bilomatic Bil AB grundades 1958 i Uppsala. Vi är det äldsta familjeföretaget inom bilhandel i Uppsala och tänker alltid långsiktigt gällande våra kundrelationer. Vi representerar Citroen samt Mitsubishi på nybilsidan och i vårt program finns både personbilar och lätta transportbilar samt 4WD plus beg person och lätta lastbilar. Vi har idag en personalstyrka på 20 personer och är ett fullserviceföretag vilket innebär service/reparationer,reservdelar och bilförsäljning.

Bilförsäljare

Vi behöver nu förstärka vårt bilsäljarteam med en fjärde säljare!

Som bilsäljare är det du som har kontakt med kunderna, både via mail, telefon och förstås i vår bilhall. Du hjälper kunderna genom hela affärsprocessen, från första kontakt till provkörning, finansiering och leverans.

För att lyckas som säljare hos Bilomatic så ska du ha ett intresse av bilar men framförallt ett brinnande intresse för affärer och långsiktiga kundrelationer. Du ska vara driven och van att skapa dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till uppföljning och avslut. Det är en fördel om du har ekonomisk utbildning eller erfarenhet så att du har förståelse för hela affärsprocessen med inköp, finansiering och försäljning till både privatpersoner och företag.
Kommer du från bilbranschen med några års erfarenhet är det starkt meriterande. Du bör vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Eftersom vi är ett relativt litet företag hjälper vi självklart varandra med allt som behövs göras. Vi förväntar oss därför att du är både flexibel och prestigelös.

Sammanfattningsvis söker vi en person som är social, ärlig, gärna tävlingsinriktad och inte rädd för att ge det där lilla extra.

Vi har "högt i tak" på jobbet och strävar efter att ha roligt samtidigt som vi når våra uppsatta ekonomiska mål. Goda förtjänstmöjligheter för väl utfört arbete.

Arbetstider vardagar 9-18 (fredagar 9-17).
Du arbetar även varannan lördag 11-15 samt några söndagar/år.

Du har en fast månadslön de första tre månaderna och sedan övergår lönen till fast del plus provision per såld enhet. Tjänsten är 100% tillsvidare med sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande med start v. 4 så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras fr.o.m. 16jan av Mats Clewebrink, VD.

Krav
Minst två års erfarenhet av försäljning av kapitalvaror.
Bilintresse samt erfarenhet av affärsprocesser.
Goda datorkunskaper.
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
B-körkort.

Meriterande
Erfarenhet från bilbranschen, gärna som bilförsäljare.
Ekonomisk utbildning eller erfarenhet.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bilomatic Bil AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

För mer information, besök vår hemsida www.bilomatic.com

I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och undanber oss samtal från andra rekryterings- och platsannonsföretag.